Cautare

734 de rezultate pentru "lansare hello beauty salon" (2.69 secunde)
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1.
Pentru ca e primavara puteti apela la diverse tratamente faciale la Shades Beauty Lounge din Strada Lisabona nr. ... Toate produsele folosite la Shades Beauty Lounge sunt din extracte naturale, plante crescute bio.
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca un alt invitat, Paul Ailincai va vorbi despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Cei mici vor invata sa confectioneze decoratiuni de Craciun, vor intra in lumea minunata a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, intr-o serie de evenimente realizate in parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe cand Happy Cinema din Liberty Center va gazdui spectacole de balet, teatru si patinaj artistic, cum ar fi Spargatorul de nuci sau Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty.
Parintii si copiii au fost invitati la Mansarda Carturesti din strada Arthur Verona 13 - 15 sa ia parte la o lansare cu cantec. ... Hello World si Teaching Peace!
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Pentru ca am sarbatorit vremurile retro, doamnele si domnisoarele care nu au avut timp sa se coafeze, pentru ca au stat blocate in trafic, au fost rasfatate cu bucle si bentite cu fundite la colrul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului de infrumusetare, Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
one.ro/beauty/beauty-tips/Cum sa slabesti rapid si eficient Daca slim fit este intotdeauna o expresie asociata cu alte persoane, mai putin cu tine, si, mai ales, daca nu crezi in terapii cu efect minune, e musai sa testezi noul program Eximia Body Farm Plus.
Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele si domnisoarele care nu vor avea timp sa isi aranjeze parul inainte de eveniment, vor fi rasfatate cu retro hairstyles la coltul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair. ... Dupa o vizita la salon, tenul dumneavoastra va fi revigorat.
Este sfatuit ca, dupa ce intra in salon, sa spuna maresalului ca nu este de acord cu ceea ce intentioneaza sa faca. Regele isi face curaj si intra in salon.
Kisseleff, club de frumusete chic si salon de ingrijiri corporale. ... Salon de varf, dincolo de tratamentele corporale eficiente, cu tehnologie sofisticata revolutionara, dincolo de frumusetea coafurilor si a machiajului, dincolo de profesionalismul de inalta clasa al specialistilor de aici, la Jolie Cherie veti intra intr-o casa a prieteniei.
Recent s-a inaugurat la Bucuresti un altfel de salon de frumusete.
Natural Nutrition este singurul brand conceptual de beauty cult product, din Romania, un dialog constant intre ingredientele naturale, expertiza stiintifica si high-tech design. ... Evenimentul de lansare a avut loc la Galeria Fischer & Milenkovici bucurandu-se de prezenta a numeroase vedete:
Am tot vorbit in ultimele saptamani de mult asteptata lansare a noii familii de chip-uri grafice R600 de la AMD. ... Ultimele informatii preconizeaza 14 Mai ca data de lansare pe piata a mai multor reprezentante printre care si locotenentul lui 2900XTX, evident 2900XT.
Colonelul in retragere Boris Sokolov, cel care a condus comisia de investigare, i-a relatat lui David Ensor ca, intr-un buncar subteran, Pentru o perioada scurta de timp, dintr-o data, ambele lumini de semnalizare de pe panourile de control au pornit simultan, aratand ca rachetele se pregatesc pentru lansare.
Evenimentul de lansare al brandului LUST a avut loc pe data de 13 februarie si a fost gazduit de Regal Ballroom. ... Colectia de lansare a brandului LUST contine 8 modele realizate 80% lana si 20% poliester si este disponibila pe site-ul www.lust-romania.ro.
Spa, Beauty si voie buna Madam Udrea se topeste dupa razgaiala spa-ului moldovenesc. ... http://www.ziarulderoman.ro/26670/elena-udrea-impresionata-de-serviciile-velvet-beauty-spa/#commenti
Profita acum de abonamente lunare pentru o podoaba capilara de invidiat, la Shades Beauty Lounge, intre 5 II 2013 - 5 IV 2013.
La Shades Beauty Lounge puteti beneficia pana la data de 1 aprilie de urmatoarele oferte:
google-analytics.com