Cautare

484 de rezultate pentru "jupiter city" (4.82 secunde)
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
De asemenea, City FM - post de radio pe frecventele caruia ar urma sa se lanseze Click FM - va continua sa emita doar online, au declarat surse apropiate proiectelor de televiziune si radio ale Adevarul Holding.
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
FUTURE CITY, jocul educational online adresat tinerilor, care isi doreste sa imbine principiile sustenabile cu inovatiile din domeniul stiintific, este disponibil acum si in Romania. Lansat de compania BASF in cadrul platformei sale educationale Chemgeneration.com, FUTURE CITY este un joc online care se desfasoara pe Facebook.
Desfasurat pe 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Bucuresti, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, in Romania.
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
Bucharest City Tour are pagina de internet In mai, incepe un nou sezon Bucharest City Tour. ... Site-ul ofera informatii in limbile romana si engleza privind obiectivele turistice care pot fi vizitate in cadrul Bucharest City Tour, traseul autobuzelor, dar si programul de circulatie al acestora si preturile biletelor.
Astfel, spatiile comerciale, restaurantele si hipermarket-urile din cadrul Mega Mall din Bucuresti, Shopping City Piatra- Neamt, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Aurora Mall Buzau, Shopping City Sibiu, Ploiesti Shopping City si City Park Constanta vor fi inchise de Revelion.
Se infiinteaza in sezonul rece linia 361 pe acelasi traseu Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) anunta inchiderea sezonului pentru autobuzele etajate ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour, la data de 1 noiembrie 2018.
El a obtinut apoi o dubla licenta, in biologie si arte, la Westminster College, Salt Lake City, Utah. ... In 1971-72, la City College din New York, Swann a reusit sa modifice, de la o distanta de 8 metri, prin psihokinezie, temperatura unor termistoare inchise in termosuri.
Kepler (1571-1630) a sustinut, pe baza observatiei lui Galileo ca daca planeta Jupiter avea patru sateliti (luni), aceasta trebuie de asemenea sa fie locuita. El a motivat ca asa cum Dumnezeu a facut Luna pentru beneficiul nostru, si lunile lui Jupiter au fost facute in beneficiul cuiva.
Vor urma hotelurile de cateva stele din Jupiter, Venus si Neptun Cele mai multe spatii destinate vanzarii sunt localizate in Saturn, aceasta statiune fiind, de altfel, si cea mai vitregita in privinta investitiilor de pana acum.
Norocoasa Jupiter, care sta vizavi de semnul dumneavoastra, va faciliteaza oportunitati pe care nu trebuie sa le ratati, dar va poate incurca putin, doar putin lucrurile.
Jupiter se afla in Balanta, ceea ce inseamna ca se amplifica partea diagramei care tine de distractii: ... Norocoasa Jupiter se afla in semnul dumneavoastra si ar trebui sa apreciati acest rar beneficiu si sa profitati de orice sansa.
careul dintre Mercur si planeta Pluton (aflata in Capricorn) si opozitia dintre Mercur si planeta Jupiter (aflata in zodia Balantei, in miscare retrograda).
Tineti cont doar de faptul ca Jupiter calatoreste in casa dumnevoastra legata de bani si trebuie sa profitati la maximum de acest lucru.
Jupiter, Soarele si Venus sunt cele care va vor influenta saptamana. ... Jupiter ramane in Casa dumneavoastra de castiguri pentru inca un an, asa ca va veti gandi acum la o alta ordine a valorilor in viata.
Jupiter este vizavi de semnul dumneavoastra si acesta este un lucru pozitiv. ... Jupiter se pare ca este de vina si va va face sa va simtiti mai ambitiosi si mai optimisti cu proiectele viitoare. ... Tot Jupiter va face sa va simtiti mai bogati, mai inteligenti si intelepti.
Jupiter aflat in Scorpion va continua sa va extinda dorinta de a acumula noi cunostinte si va va influenta constiinta. ... Jupiter este cea care va va aduce mult noroc si va confera mai multa incredere in sine.
Stirile cu adevarat fabuloase sunt ca in aceste zile Jupiter va poate ajuta sa castigati mai multi bani si sa deveniti mai bogati. ... Jupiter a intrat in semnul dumneavoastra si va ramane aici un an, asa ca a marcat inceputul unui ciclu de schimbari personale.
google-analytics.com