BERBEC 21.03-20.04: Aveti o ocazie unica sa va refaceti puterile, asta daca pana acum nu ati facut-o. Norocoasa Jupiter, care sta vizavi de semnul dumneavoastra, va faciliteaza oportunitati pe care nu trebuie sa le ratati, dar va poate incurca putin, doar putin lucrurile. Nicio grija, le veti descurca usor!

TAUR 21.04-21.05: Dispuneti de o sanatate si o forma fizica de invidiat si asta va face sa actionati pe mai multe planuri. Vreti insa sa terminati prea multe lucruri dintr-odata si nu cred ca va iese. Faceti o lista de prioritati si hotarati-va ce este urgent. Asa veti rezolva mult mai usor.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca inca va orientati tot spre distractii si placeri. Aveti si multe oportunitati in dragoste, dar si in afaceri. Nu le ratati, insa e bine sa discerneti care va sunt prioritatile. Va simtiti mult mai confortabil atunci cand vi se da sansa sa va exprimati talentul creativ.

RAC 22.06-21.07: In aceasta perioada relatiile cu familia se imbunatatesc simtitor. De fapt, primiti o veste cum ca vi se mareste numarul membrilor familiei prin casatorie, nastere sau chiar o adoptie. Va bucurati insa doar pentru scurta vreme, deoarece pe urma va ganditi cum sa organizati mai bine evenimentele. Nu va grabiti, aveti suficient timp pentru planificari.

LEU 22.07-22.08: Jupiter se pare ca are un impact decisiv asupra lumii care va inconjoara zi de zi si, bineinteles ca este inclusa si imbunatatirea relatiilor cu fratii sau surorile dumneavoastra. Exista insa planuri pe care le considerati prioritare. Acestora le veti acorda mai multa atentie.

FECIOARA 23.08-22.09: Interesele dumneavoastra se invart in aceste zile in jurul banilor. Sunteti interesati sa castigati mai mult pentru a acoperi niste cheltuieli suplimentare. Aveti si destule oportunitati. Totul este sa va folositi de sansa atunci cand va iese in cale.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca astrele v-au pregatit pentru aceasta saptamana o surpriza de proportii. O afacere reusita sau un castig neasteptat va aprind gustul pentru cheltuieli suplimentare. Sigur va veti ocupa de garderoba sau de schimbarea lookului.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti posibilitatea sa descoperiti mai multe despre propria viata spirituala, sa explorati noi dimensiuni, care sunt chiar importante pentru dumneavoastra. Veti privi lumea inconjuratoare cu mai multa compasiune si cu o intelegere profunda.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta, singura care va scoate in evidenta este popularitatea. Veti interactiona mai mult cu prietenii si veti beneficia si de sustinerea necesara punerii in valoare a calitatilor dumneavoastra. Sunteti priviti cu admiratie, dar si cu oarecare invidie. Mare atentie!

CAPRICORN 22.12-19.01: Puneti accent mai mult pe profesie si pe reputatia personala. Primiti o promovare la serviciu, care va fi insotita si de un bonus financiar. Cu siguranta veti fi observat pentru realizari, motiv pentru care sunteti fortati sa munciti un pic mai mult.

VARSATOR 20.01-18.02: Plictiseala se pare ca va cam da tarcoale si nu vreti sa va lasati cuceriti? Nimic mai simplu. Va apucati de invatat, va inscrieti la un curs de specializare sau va ocupati de un nou hobby. Indiferent de ce veti alege, sigur rezultatele va vor multumi. Sa aveti spor!

PESTI 19.02-20.03: Bogatia lui Jupiter se va abate asupra dumneavoastra, pentru ca va calatori in casa banilor, in special in casa veniturilor partajate. Posibil sa primiti in urmatoarea perioada o mostenire sau sa beneficiati de o suma importanta de la partenerul de viata.