BERBEC 21.03-20.04: Este o saptamana grozava pentru cumparaturi si mai ales pentru lucruri de pret. Marti aveti o zi plina de surprize si se acumuleaza multa energie pe care o veti folosi ca sa stabiliti intalniri cu persoane sus-puse. Mare atentie, deoarece excesul de zel poate duce la dispute.

TAUR 21.04-21.05: Intre dumneavostra si prietenii apropiati se creeaza o tensiune care va dura pana aproape de sfarsitul saptamanii. Ca sa ocoliti neplacerile nu ar fi rau daca va inarmati cu mai multa rabdare. Ascultati si opiniile celor care dialogheaza cu dumneavoastra. Sigur spun ceva care va intereseaza!

GEMENI 22.05-21.06: Faceti planuri mari de viitor. Aceasta este o perioada prielnica pentru a va bucura de vacante, de dragostea celor din jur si de cateva evenimente legate de copii. Sunteti chiar norocosi! Lucrul de care trebuie sa tineti cont este ca, desi nu va dati seama, puteti face fata ritmului impus de cei din jur.

RAC 22.06-21.07: Va iese in cale o oportunitate pe care nu o mai intalniti asa curand. Aveti cea mai buna sansa de a va crea casa la care ati visat mereu. Ganditi-va cum va puteti extinde spatiul prin renovari sau chiar ati putea face cateva modificari esentiale. Succes!

LEU 22.07-22.08: Aceasta va fi una dintre cele mai incomode saptamani ale anului. Se strang multe pe lista dumneavoastra si nu stiti care problema sa o solutionati mai repede. Fiti calmi si ganditi totul cu rabdare. Este bine intai sa stabiliti prioritatile si apoi sa decideti.

FECIOARA 23.08-22.09: Fiti atenti ce spuneti si ce faceti saptamana asta. In ochii celor din jur pareti ca un supererou. Tineti cont doar de faptul ca Jupiter calatoreste in casa dumnevoastra legata de bani si trebuie sa profitati la maximum de acest lucru. Puteti castiga multi bani.

BALANTA 23.09-22.10: Tot Jupiter lucreaza pentru dumnevoastra in aceste zile si asta inseamna ca va doriti mai multa distractie si aventura in viata si aveti toate sansele sa le traiti. Sunteti norocosi si va veti bucura de clipe frumoase petrecute impreuna cu cei dragi. Profitati din plin de zilele acestea.

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamana veti simti o tensiune sacaitoare in relatiile cu familia si lucrurile s-ar putea sa nu se calmeze pana vineri. Nu uitati insa ca dispuneti de o disciplina interioara uimitoare si trebuie sa va folositi de aceasta calitate ca sa depasiti perioada dificila. Nu va faceti probleme, totul revine curand la normal.

SAGETATOR 22.11-21.12: Tineti cont ca Saturn este pana la sfarsitul anului in zodia dumneavoastra si face ca totul sa se miste greu. Lucrul de care ar fi bine sa tineti cont este ca toate interactiunile cu ceilalti va vor fi de folos. Nu numai ca vor fi distractive si placute, dar oamenii va vor ajuta, asa ca fiti prieteniosi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Au loc cateva evenimente ce vor crea tensiuni cu copiii si cu partenerul in cuplu. Jupiter trece peste partea superioara a diagramei dumneavoastra si este un eveniment rar. Urmaoarea trecere este in 2028. Este ca o binecuvantare fantastica deoarece va puteti impulsiona reputatia in ochii celorlalti. Profitati!

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti plini de idei fantastice pe care le puteti utiliza ca sa treceti mai usor peste tensiunea existenta in aceste zile. Le puteti folosi acasa, cu rudele apropiate sau la serviciu, cu sefii. Tineti cont insa ca nu puteti face pe toata lumea fericita. Esential este sa incercati.

PESTI 19.02-20.03: Urmariti finantele personale pentru a evita o pierdere. Saptamana aceasta este destul de agitata si s-ar putea crea tot felul de dispute cu cei din jur. Nu uitati sa cereti ajutorul oamenilor de incredere. Ei va vor da cadouri, bani si va vor face importante favoruri.