Cautare

105 de rezultate pentru "juniori" (2.60 secunde)
In anul 2001, Monica a concurat in Olanda si Slovacia, in anul 2002 a facut parte din echipa Romaniei la Campionatele Europene pentru Juniori, unde a castigat medaliile de bronz la sarituri si sol.
Federatia Romana de Atletism va organiza la OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, Campionatul Național de Semimaraton, Seniori, Tineret si Juniori, masculin si feminin.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
O serie de turnee ITF, prin care fosta campioana de la juniori isi poate imbunatati clasamentul, au loc aici, in condiții de maxima siguranta.
Personajul principal al piesei - Odette (lebada alba) este interpretat de Olga Sharutenko, campioana mondiala la juniori, binecunoscuta si pentru interpretarile din "Fantoma de la Opera" pe gheata, "Peter Pan" pe gheata, "Frumoasa Adormita" pe gheata si "Spargatorul de Nuci" pe gheata.
El a adaugat ca, daca inainte de 1989, nu erau acele cluburi muncitoresti, universitare sau echipe de juniori, Romania nu ar fi avut generatiile de aur din fotbal sau gimnastica ale anilor 90.
Urmeaza activele de partid USR, PNL, ofiterii de presa, atarnatori ai sistemului, juniori din servicii, oameni care se plictisesc si considera ca e cool sa iesi la protest.
Pai daca abia la virsta asta ajungi sef la tineret, inseamna ca ceilalti care au deja 40 de ani si nu mai au loc la juniori, au de gind sa stea multa vreme pe scena politica.
Astazi, la ora 12.00, este anuntata reunirea lotului, dar n-ar fi exclus ca doar citiva juniori sa fie prezenti la apelul oficialilor de pe Unirii 86, mai ales ca multe necunoscute inca sint la stadiul de promisiuni.
Astazi, la ora 12.00, este anuntata reunirea lotului, dar n-ar fi exclus ca doar citiva juniori sa fie prezenti la apelul oficialilor de pe Unirii 86, mai ales ca multe necunoscute inca sint la stadiul de promisiuni.
Cu doar 13 jucatori valizi in echipa si cativa juniori, Gaz Metan Medias a reusit cumva sa remizeze cu Rapid, scor 1-1, desi putea sa si castige, iar la final, fotbalistii si-au strigat din nou disperarea.
Au inceput sa curga scuzele, s-a dat vina pe proasta organizare a centrelor pentru copii si juniori, pe starea proasta a economiei si, nu in ultimul rand, pe un soi de „conspiratie internationala“, care (vezi Doamne!) facea tot felul de „misculatii“ pentru ca romanii sa ramana simpli spectatori la marile confruntari internationale din lumea „sportului-rege“.
O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
Jucatorul a fost antrenat de Adrian Mutu la echipa nationala de juniori, iar acum are ca obiectiv calificarea in play-off.
David Popovici a castigat, luni, proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natatie de la Roma cu timpul de 1:42.97, al treilea cel mai bun timp din istorie la aceasta proba. El a inregistrat un nou record mondial si european la juniori.
Sportivul a incheiat cursa cu timpul exceptional de un minut si 46 de secunde, ceea ce a insemnat un nou record pentru Campionatului Mondial de inot pentru juniori de la Lima.
David Popovici a obtinut joi medalia de aur in proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de Natatie pentru juniori de la Lima, Peru.
Am fost constienti ca avem o baza de selectie limitata, ca dupa Revolutie s-au imputinat centrele de copii si juniori pentru ca sunt mai mult consumatoare decat aducatoare de venituri, insa in subconstient am fost siguri ca, generatie de generatie, vom avea varfuri care sa formeze o nationala valoroasa.
Si nu ne referim la copii si juniori, ci la adevaratii profesionisti, unicii din Romania care au trait farmecul Ligii Campionilor.
"Unde sunt copiii vostri, aia pe care ii antrenati voi la juniori?", l-am intrebat pe Aurica. "Bai, nea Tudore, astia de acuma de la Stiinta, Gaman si toti din generatia lui, tot de la noi sunt...", mi-a explicat el.
google-analytics.com