Cautare

530 de rezultate pentru "joburi la domiciliu" (4.45 secunde)
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... Chitila, iar cand a ajuns la intersectie cu bd. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
La data de 14 decembrie 2010, ora 19.00, Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre un minor de 12 ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie in timp ce se afla in scara blocului de domiciliu.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. ... Virginia a ramas internata la spital. ... La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orei 23.00, Sectia 11 Politie a fost sesizata de catre o femeie de 41 de ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca in aceiasi seara fiul minor, in varsta de 13 ani, in timp ce se afla pe aleea din fata blocului de domiciliu a fost acostat de catre 2 indivizi necunoscuti, care sub amenintari verbale l-au obligat sa ii duca la domiciliu.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N.
La 1 aprilie 2011, in jurul orei 10:15, Sectia 1 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de un barbat de 36 de ani, cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuinta sa din str.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 20.35, A. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care, de la spital a fost indrumat la domiciliu si ranirea usoara a lui G.
Continuand actiunile pentru prevenirea, descoperirea si constatarea infractiunilor la regimul armelor si munitiilor, politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Gorj au identificat ieri targujieni care detineau, fara drept, la domiciliu, arme neletale supuse autorizarii.
La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ... GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal. ... Din accident a rezultat ranirea conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital si avarierea celor trei vehicule.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. ... Cand a ajuns la intersectie cu bd.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, solicita sprijin in vederea depistarii unei minore, care, la data de 28.12.2011 a disparut de la domiciliu.
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. ... Marinela, care, de la spital, a fost indrumata la domiciliu.
au participat la spargerea unui restaurant si la jefuirea unui batran in varsta de 82 de ani. Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat.
Solutia gasita de autoritati Era si timpul, dupa ce zeci de mii de romani s-au trezit ca vor fi executati silit sau au pierdut ore importante pe la ghisee.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Andrew Tate a lansat noi mesaje in spatiul public, dupa ce a fost plasat in arest la domiciliu. Controversatul milionar vorbeste despre tradare si posibilitatea de a fi asasinat.
Dupa 10 zile petrecute in arest la domiciliu, Andrew si Tristan Tate au avut voie sa paraseasca locuinta. ... Acestia au mers la sediul DIICOT, pentru noi perchezitii informatice.
Dosarul duty-free-urilor din Aeroportul Otopeni ajunge astazi la Curtea de Apel Bucuresti. Doi din cei patru inculpati plasati in arest la domiciliu au contestat masura.
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
google-analytics.com