Cautare

582 de rezultate pentru "italian fashion" (5.04 secunde)
- Cum ai realizat aceasta sedinta foto pentru brandul italian de costume de baie? ... Nu pot da detalii mai multe, deoarece trebuie sa asteptam pana cand brandul italian va fi si in magazinele din Romania.
Institutului Italian Gemologic. ... Era o datorie de onoare, morala sa donez Institutului Gemologie Italian trei exemplare ale cartii mele, pentru ca acolo mi s-a inlesnit o bursa.
Un barbat a deschis focul, duminica, intr-o cafenea din sudul capitalei Italiene, unde avea loc o sedinta a locatarilor unui bloc si a ucis trei persoane printre care si prietena premierului italian, scriu jurnalistii de la The guardian.
Un italian a mers la cumparaturi intr-un magazin din Romania si s-a filmat in timp ce comenta preturile
Un senator Italian a tinut un discurs in Parlament scris de catre ChatGPT. Marco Lombardo:"Cati din noi putem face diferenta intre un text scris de om sau de A.I.?" Desi impresionat de A.I., Lombardo crede ca trebuie gasit echilibrul legislatie-inovatie.
Animax, Bata, C&A, Clarks, Cropp Town, Ecco, Flanco, Fox, Geox, Goldenpoint, House of Art, Hush Puppies, Il Passo& Tosca Blu, Kenvelo, Kipling, La Femme, Levi‘s, Loisir, MBT, Miniblu, Mirano, Nissa, New Look, New Yorker, Noriel, Okaidi, Office Shoes, Optiplaza, Otter, Oxette, Pepper, People‘s Fashion, Plusoptic, Premaman, Real Hypermarket, Reserved, Skiny, Smyk, Springfield, Sunshine Tina R, Veronesse, Zig Zag
„Masina mea este in fata la Fashion Center. Nu am parcat neregulamentar. Daca vreti, veniti sa o vedeti aici!“, a declarat telefonic Marian Oprisan.
Buna dispozitie, oameni dragi alaturi si sentimentul ca faci ceva pentru sanatatea ta si a celor apropiati sunt ingredientele perfecte pentru reteta fericirii, a declarat Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Sports & Fashion Romania Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania, Bucharest Running Club premier events.
Martisoarele vor fi asortate cu esarfe si posete din matase naturala aduse din Cambodgia de catre Blossom - Fashion for a Social Cause.
Cu aceasta ocazie, persoanele pasionate de fashion au putut afla care sunt tendintele sezonului in materie de incaltaminte si de accesorii, discutand despre noua colectie ECCO cu gazda serii, Raluca Leafu de la revista The ONE.
Are 25 de ani si e din Timisoara Ioana Filimon din Timisoara a castigat titlul de Miss Romania 2016, concurs organizat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, desfasurat la Ambasad'Or Events din Otopeni.
Detalii despre aceste produse gasiti la Fashion Boutique din Baba Novac nr. 9. Produsele se vand pe site-ul www.PAPYFASHION.RO
Firma TAG - Fashion for profession participa la expozitia ce are loc in cadrul celui de-al XVII-lea Congres International UNAS care se desfasoara la Sala Palatului intre pana la 5 octombrie.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj va scoate in aceasta luna la licitatie o parte din bunurile sechestrate de la SC KIRA FASHION SRL, societatea patronata de controversatul om de afaceri craiovean Samir Sprinceana, acuzat de obtinerea unor rambursari ilegale de TVA in valoare de peste 600 de miliarde de lei.
Pina in acest moment au semnat contracte cu Euromall branduri precum KFC, Leonardo, B&B Collection, Biggoti, Coffe House, Fashion Cafee, Hang Ten, Inmedio, Melli Melo", a declarat Bernard Braka, senior Partner Euromall.
ca un eveniment oarecum independent fata de targ, se va deschide si un salon al colectiilor vestimentare numit "Best Romanian Fashion Brands", la care vor fi prezente atat colectiile participantilor la TINIMTEX, cat si cele ale altor producatori care din varii motive nu se numara printre expozantii la targ.
Pentru a ajunge la nivelul de acum - peste 25 de angajati, un magazin propriu în Craiova (HarLine), magazine de desfacere în toata tara (Timisoara, Brasov, Galati, Cluj-Napoca, Constanta, Satu Mare, Baia Mare) si o participare recenta la Fashion Week-Bucharest - au fost necesari 15 ani de munca.
Potrivit purtatorului de cuvant al ITM, Carmen Corodeanu, pe lista societatilor sanctionate s-au aflat Pearl Textil SRL, Gold Fashion, Quantex SRL.
Cresterea va fi inregistrata in principal pe segmentele accesoriilor fashion si high-tech. Pas cu pas, sistemele Hands-Free Bluetooth vor inlocui sistemele clasice Hands-Free cu fir;
Bucurestiul sau Romania nu se pot compara cu New York, Milano sau Paris unde retailerii dominanti sunt din sectorul de fashion, in special cel de lux, pentru care prezenta pe astfel de bulevarde inseamna sustinerea imaginii si a brandului, neinteresandu-i profitul pentru aceste magazine", a declarat, intr-un comunicat, directorul departamentului High Street al companiei de servicii imobiliare, Valentin Manu.
google-analytics.com