Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (3.64 secunde)
www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest Agenda Caffe Festival Ibis " EUROPAfest 2016 13 " 20 mai / 20:00 / Cafeneaua " Hotel Ibis Nord Concerte de jazz 13 mai " jazz & blues FAR FROM CAROLINA / UK, SUA DAN PAPIRANY BAND / Australia, Noua Zeelanda, Norvegia 14 mai " jazz, muzica contemporana, fusion, mainstream New Jazz Generation JAZZ & CHOCOLATE DUO | Italia ALEX G BAND | Romania MINA CHOI TRIO | SUA, Coreea de Sud 15 mai " jazz cu influente folk si pop New Jazz Generation STEFANO LATTERI BAND | Italia, Romania TRIISM | SUA PART TIME | Turcia 16 mai " jazz, electro, folk New Jazz Generation MIHALY BAZSINKA QUARTETT | Ungaria EDMOND BILAL BAND | Franta GEORGIAN SIX | Georgia 17 mai " jazz, rock progresiv, funk, fusion, swing, latino New Jazz Generation FLUXUS TRIO | Venezuela IN ONE STROKE | Hong Kong - China, UK PIPPI DIMONTE 5TET | Italia 18 mai " jazz, latino, world music, electronica, avangarde, grunge, groovy New Jazz Generation MIGUEL ANGEL LOUS JAZZ GROUP | Olanda, Columbia, SUA, Belgia THE GREAT CONNECTION | Polonia, Danemarca AUSFAHRT | Germania 19 mai " jazz, electro, folk New Jazz Generation UTA HABBIG BAND | Germania, Olanda, Grecia ANATOLI TSAMPA AND FRIENDS | Grecia, UK Fara repetitii, fara partituri.
Ziua este completata de doua comedii, Cetateanul de onoare (Argentina), care ne arata ce se intampla cand un scriitor se intalneste cu oamenii pe care i-a transformat in personaje in cartile sale, si Complet straini (Italia), un joc de adevar si provocare intre prieteni care accepta sa isi arate tot ceea ce au in telefoanele mobile in timpul cinei - descoperind cu acest prilej lucruri noi despre prieteni, parteneri de viata sau chiar despre ei insisi.
In topul preferintelor se afla Germania, Marea Britanie, Franta, Italia și Spania, iar Ungaria, Ucraina, Rusia si Bulgaria se afla spre sfarsitul clasamentului simpatiilor.
Cei mai norocosi clienti vor avea sansa de a gusta din savoarea Italiei participand la tombole cu premii constand in excursii in Italia sau cosuri cu produse italienesti:
Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare in premiera la Targul de Turism al Romaniei), Romania, Federatia Rusia, Turcia si Ungaria vin cu reduceri tentante si destinatii dintre cele mai diverse pe o suprafata de peste 7.600 mp.
De la inceput trebuie sa precizam ca, potrivit purtatorului de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului, farmacist Anca Crupariu, vaccinul cu pricina nu se afla in farmaciile din tara noastra, iar in cadrul UE se comercializeaza in Italia, Austria, Germania, Spania.
O rapire din Italia supusa contestatiilor (Autor : ... Un articol lung din ziarul L'Unione Sarda reconstituie cele indurate de cea care a devenit cea mai faimoasa persoana presupus rapita din Italia.
Uniturile dentare Uniturile dentare fac parte din colectia Castellini, clasa Skema 8, produse in Italia si Anthos 5 by Castellini. ... Vin in sustinerea acestora compresorul si aspiratia chirurgicala - Turbo Smart, fabricate in Italia de Cattani - formand astfel un ansamblu perfect de maxima calitate si siguranta.
Italia - liderul partidului Liga Nordului: ... Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia, transmite DPA.
Si astazi este gatita astfel in unele regiuni din Italia. ... Sunt atatea feluri de mamaliga in Italia ca ar trebui scrisa o enciclopedie. ... Gemul cu mamaliga este un preparat popular in Ungaria, dar si in Italia.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova. ... Prabusirea viaductului a atras critici la adresa autoritatilor italiene si a companiei care gestioneaza infrastructura de autostrazi, Autostrade Italia, conform Mediafax.
Politicile europene sunt special croite pentru Germania si sunt toxice pentru Italia Vicepremierul italian Matteo Salvini afirma ca tara sa nu are intentia sa paraseasca Uniunea Europeana (UE), ci sa o schimbe.
Diferenta intre Romania si Italia, data de o mutatie (Autor: ... Acesta explica intr-o manifera profesionista, dar pe intelesul celor neavizati de ce exista diferente de manifestare a coronavirusului intre Romania si Italia, cand am putea avea un vaccin si care sunt principalele masuri de preventie.
Ar fi trist si dureros sa ajungem in scenariul Italia - Avem o presa care pana in acest moment a educat foarte mult, chiar daca oamenii au tendința sa opreasca televizorul sau sa schimbe canalul, eu cred ca educatia pe care o facem poate sa ne ajute sa nu ajungem in acel moment ca Italia.
De astazi, super certificatul verde a intrat in vigoare in Italia. ... Pana acum, Italia a vaccinat 85% din populatie cu schema completa.
David Sassoli, presedintele Parlamentului European, a murit marti dimineata la ora 02:15, ora Romaniei, in Italia, a declarat purtatorul de cuvant al acestuia. ... Acesta era spitalizat in Italia din 26 decembrie, din cauza unor complicatii "grave" cauzate de o disfunctie a sistemului imunitar.
Inainte de sarbatorile de iarna am primit vizita unei vechi cunostinte care munceste de trei ani in Italia. ... Lucreaza legal, are cont in banca in Italia, dar familia ii lipseste zece luni pe an.
Rezultatele alegerilor generale din Franta si Belgia, precum si predictiile referitoare la cel de-al doilea tur de scrutin al localelor din Italia confirma, fara echivoc, criza profunda in care se afla socialistii europeni si deplasarea clara spre dreapta a spectrului politic european.
Guvernul vrea sa-i aduca pe romanii care lucreaza in Italia inapoi acasa. In acest sens, autoritatile vor organiza o bursa a locurilor de munca pentru romanii din Italia, in incercarea disperata de a reduce deficitul de forta de munca din tara.
S-au mai linistit putin apele involburate de Mailat prin Italia, iar tema romilor din Italia care ar strica imaginea Romaniei nu a mai monopolizat mass media si opinia publica.
google-analytics.com