Cautare

1305 de rezultate pentru "isj alba" (3.90 secunde)
Floarea de Sanziana (Gallium verum sau Gallium mollugo â€" dupa culoarea galbena sau alba) este o floare de camp cu inflorescente marunte, pline de polen, frumos mirositoare, care infloreste in preajma solstitiului de vara, in perioada coacerii cerealelor.
Iata ce promite cinefililor filmul de actiune Sleepless / Noapte alba, ce va rula, in avanpremiera, din 15-16 martie, iar de vineri, 17 martie a.c., ajunge pe marile ecrane din toata tara.
Pacificarea regiunii a fost mai dificila, dar pana la 8 martie, in conditii de iarna grea, armata romana a intrat in Cetatea Alba. ... Rada ucraineana, care semnase pacea cu Puterile Centrale, facea presiuni mai ales pentru anexarea unor parti ale Basarabiei, precum Tinutul Hotinului si Cetatea Alba.
Multi cercetatori numesc zaharul "moartea alba". Dupa consumul de carne, consumul de zahar ocupa primul loc in deteriorarea calitatii vietii si in scurtarea duratei de viata.
In mai 2012 cercetatorul Wilbur Allen, profesionist al fotografiei si fost angajat, ca inginer, la Casa Alba, a facut o expunere la o conferinta de mai mica anvergura organizata de Dr.
Fata lui era lata, alba si neteda. ... Era suficient de inalt sa poata ajunge la fereastra, purta un costum ca de scafandru, gri inchis, cu o banda alba larga peste umeri si brate, dar cand a vazut femeile s-a departat de geam "in diagonala".
Exista insa si exceptii, precum Alba Iulia, care nu va avea niciun spectacol pregatit.
Dieta laudata include carnea alba, produsele lactate cu un continut redus de grasimi, fasolea verde (ce are un continut mare de fibre) si cantitati mai mici de paine alba si orez alb - aceste alimente sunt bogate in glucide.
Pielea le era alba ca zapada, iar in obraji aveau bujori roz ca pictati. ... Purtau cu totii camasi din matase alba stralucitoare, incinse, lungi mai sus de genunchi.
Cafepedia, cunoscutul bar/restaurant unde a avut loc intalnirea (Piata Alba Iulia nr.2). Invitatul special al evenimentului a fost conf dr Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie, care a vorbit despre apa noastra cea de toate zilele si a raspuns intrebarilor jurnalistilor si cititorilor prezenti.
O alba-neagra la nivel inalt. ... Pai, daca rusii scot submarinele nucleare de sub calota Oceanului Nordic, le arunca rachete direct pe fereastra la Casa Alba.
Din aceasta cauza rochia traditionala pentru mirese este alba. ... Anumite culori, combinat se anuleaza una pe cealalta, cum ar fi galben si violet, lumina rezultata fiind lumina alba.
O sfera de lumina alba - Pe urma insa, doi dintre camarazii mei de unitate, piloti mai varstnici, cu multa experienta, au avut o intalnire directa cu un OZN si lucrurile, in loc sa se limpezeasca, au devenit mai neclare.
Dedesubt obiectul avea o lumina puternica, alba. ... Fata le era alba, ochii mari, dar niciunul dintre martori nu a observat cum erau nasul sau gura.
La polul opus se afla judetele Alba, Hunedoara si Calarasi. ... Ciocolata alba reprezinta numai 7,4% din totalul vanzarilor. - Consumul de ciocolata in Romania este relativ scazut comparativ cu cel de pe alte piete, ridicandu-se la circa 2,2-2,5 kilograme per capita.
Primul este al senatorului republican, generalul Barry Goldwater, cel care a pierdut, in 1964, alegerile pentru Casa Alba in fata lui Lyndon Johnson.
Unirii, tronsonul cuprins intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, banda I de circulatie, ambele sensuri; ... Decebal, intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi, banda I de circulatie, ambele sensuri.
In urma cu un an de zile, Parchetul Alba Iulia a trimis in judecata mai multe persoane care erau acuzate de faptul ca ar fi facut detectii si sapaturi neautorizate in situri arheologice, precum Sarmisegetuza Regia.
In acelasi timp, presedintele PSD Alba, Ioan Rus, a declarat ca inlocuitorul lui George Cristian Maior in Senat va fi Lucia Liliana Tomoioaga, presedinte al organizatiei de femei a PSD Blaj si unul dintre vicepresedintii filialei Alba a Partidului Social Democrat.
Parlamentarii vor avea la dispozitie pe 1 decembrie pentru deplasarea la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, un tren special compus din vagoane "business class", pus la dispozitie de catre ministrul Transporturilor, demo-cratul Radu Berceanu.
google-analytics.com