Cautare

2937 de rezultate pentru "inscrieri postliceal 2010" (4.30 secunde)
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax:
Inscrieri pana la epuizarea bugetului Din categoria programelor pentru care inregistrarea va incepe pe 12 mai face parte si "Programul pentru sprijinirea transferului afacerilor" (sustine integral cheltuielile pentru plata taxelor si tarifelor necesare realizarii transferului afacerilor), pentru care exista un buget alocat la nivel national de 200.000 de lei.
Acest fapt vine ca urmare a introducerii tichetelor de vacanta si a programului de early-booking (inscrieri timpurii), care a atras un numar mai mare de turisti in agentii in primele luni ale anului.
Sport Expo este deschis sambata 1 aprilie, intre orele 11:00-20:00, cand se pot inscrie si/sau ridica kit-uri precum si duminica, 2 aprilie, in intervalul orar 07:00-17:00 dintre care doar pana la 12:30 se mai pot face inscrieri doar pentru cursele de copii si bebelusi.
Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
Webstock 2016 - ultimele inscrieri! Votati personalitatea online a anului! 30 septembrie bate la usa! Mai sunt cateva zile pana la cea de-a 9-a editie a Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania.
Vor fi descalificati cei ce nu indeplinesc toti pasii sau care apeleaza la diverse metode de fraudare (inscrieri multiple de pe aceeasi adresa IP, nume false etc.).
Inscrieri la: [email protected] sau la nr. de telefon: 0724033693. Facebook.com/Danais.Capidava Traieste ca un dac! La standul lor de la MTR puteai achizitiona:
Cei care doresc sa participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studentilor Romani din Strainatate la Palatul Parlamentului sunt invitati sa-si rezerve un loc in sala completand formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit si se va realiza exclusiv pe baza listelor de inscrieri.
- 1 ora teoretica (Mind Workout) - 1 ora practica de constientizare a oricarui tip de antrenament (Body Workout) - 1 ora experimentala cu echipamente Fitness cardio Spinning Pentru inscrieri:
Inscrieri se pot face pe www.miniartshow.ro”, adauga actrita. Cei care vor veni la targul de martisor Festivalul Primaverii in perioada 25 februarie - 8 martie la Sala Dalles vor gasi cadouri dintre cele mai diverse, care ii vor impresiona pe cei dragi:
Inscrieri Cititori), in fiecare zi, de luni pana vineri. In zilele de sambata, inscrierea se va face pe baza unui permis temporar.
[email protected], iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri. Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
Calendarul de desfasurare al concursului - perioada 17 iulie 2017 - 8 septembrie 2017 - inscrieri videoclipuri la sediul Muzeului Municipal Calarasi - 11 septembrie 2017 - jurizarea videoclipurilor - 15 septembrie 2017 - anuntarea castigatorilor Organizatorii isi rezerva dreptul de modificare a datelor de concurs anuntand in prealabil acest lucru.
Inscrieri la [email protected]. Iar daca nu aveti drum pe la Bookfest ori prin Banesti, prietenii nostri de la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City va asteapta la o petrecere cu peripetii.
Dupa sute de inscrieri, cei trei lideri Magic In 5 â€" ADDA, Alex Velea si Vanotek â€" si-au ales finalistul alaturi de care sa mearga in tabara de creatie de la Borsa.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a.
"Unitatile de invatamant cu nivel prescolar care au locuri libere vor primi si inregistra doar cererile de inscrieri depuse pentru copiii care nu au fost reinscrisi sau inscrisi la grsdinita pana la aceasta data.
Costul unui atelier este de 25 de lei pentru o pereche, mama si fiica. Detalii si inscrieri aici : http://www.bluparty.ro/blog/2014/cosite-urbane-atelier-pentru-mame-si-fiicele-lor/
Integrarea in proiect si in Scoala Copiilor Cardio Mix se face pe baza evaluarii aptitudinilor sportive. Pentru inscrieri si detalii trimiteti email la [email protected] sau tel: 0732 115 993
google-analytics.com