Cautare

50 de rezultate pentru "inna" (4.41 secunde)
Cantareata Inna mai lasa din cand in cand masina si pleaca la plimbare pe doua roti. Inna a ales sa se plimbe la un moment dat prin Paris, dar nu oricum, ci pe bicicleta.
Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.
• Totodata, Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti va marca Ziua Culturii Romane printr-un recital vocal sustinut marti, intre orele 19.00 - 20.00, la Ateneul Roman, de sopranele Iuliana Dima, Oana Neagoe si Alexandra Tarniceru si tenorul Andrei Plesca, care vor fi acompaniati la pian de Inna Oncescu.
Presa ucraineana a anuntat marti ca atasatul militar al Ucrainei in Romania a fost expulzat luni, citand o deputata din Partidul Regiunilor, de opozitie, Inna Bogoslovskia.
Daca federatia internationala permite organizarea competitiei in aceasta tara, inseamna ca sustine dictatura", a afirmat Inna Sevcenko, una dintre protestatarele care nu s-au speriat de cele -20 de grade Celsius.
Pentru prima data in seara asta se aude si altceva in afara de Inna!! Bun asa :)) 20:13 A inceput sa intre lumea pe stadion.
Seara se va incheia cu un program artistic, care va cuprinde doua concerte, Inna si Sensor, dar si un joc de lasere si lumini.
Nu e fitos, dar mie nu imi plac fotbalistii, imi plac luptatorii de K1." Larisa a dansat si pentru Inna, in ultimul videoclip.
Reusitele nu s-a aratat nici la mine foarte repede, sunt artisti precum Inna, O-Zone sau Alexandra Stan, care au cunoscut succesul mult mai repede, dar eu cred ca muncitnd atat de mult pentru ce am acum m-a facut sa apreciez si mai tare ceea ce am reusit sa cladesc.
INNA CEL MAI BUN TEXT IN LIMBA ROMANA Castigator: PRINTRE LUPI - ZOIA ALECU CEL MAI BUN FOLK Castigator: NALUCA - POESIS CEL MAI BUN DEBUT Castigator:
Cum Smiley, familia Maruta, sotii Andreea Banica si Lucian Mitrea, dar si celebra Inna isi construiau si ei la acea vreme vile luxoase la Cernica, Moga s-a aliniat trendului si a cumparat un teren de 1.200 de metri patrati in zona.
INNA, Rachete, Cum ne noi cu Delia, Lumea ta cu Loredana, Suna-ma cu Antonia. 'NGOC' este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.
Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.
Carla's Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt, artisti la Global Records, casa de discuri care are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss, Vanotek, Ivana, Lori, Mira.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.
Laura Stoica traieste prin melodiile ei cantate adesea prin festivaluri, de oamenii simpli care nu au uitat-o, dar si de cantarete consacrate la noi, precum Andra, Inna sau Lidia Buble.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN Carla's Dreams http://www.carlasdreams.com/ https://www.facebook.com/carlasdreamss/ https://www.instagram.com/carlasdreams/?hl=en https://www.youtube.com/channel/UCiaRvjs_KZL_5jS0tl5PEoQ Global Records www.globalrecords.com http://www.facebook.com/globalrecordscom http://www.instagram.com/globalrecords https://www.youtube.com/globalrecords
google-analytics.com