Cautare

1004 de rezultate pentru "incendiu beclean str sieului" (3.40 secunde)
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
Vicepresedintele PSD va participa, vineri seara, la lansarea candidatului PSD, Nicolae Moldovan, la Primaria Beclean, pe cei doi legandu-i o veche prietenie.
Din 59 de proiecte privind reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare a statiilor de tratare a apei potabile si statiilor de epurare, aprobate in anii anterior, anul trecut au fost finalizate 15 sisteme, la Sarmasu, Reghin, Stei, Beclean, Sangeorz-Bai, Nasaud, Salva, Cosbuc, Lehliu Gara, Navodari, Titu, Bumbesti, Jiu, Corunca, Fantanele si Macin, in valoare totala de 88,5 milioane lei.
Incendiu intr-un bloc din Piata Romana din Capitala. O persoana a fost ranita Un incendiu a izbucnit vineri, in jurul orei 15.30 intr-un apartament aflat la primul etaj al unui bloc cu 5 nivele din Piata Romana.
Pe 30 octombrie, din cele ce stim a avut loc un incendiu groaznic, eveniment pe care il putem plasa in timpul catastrofelor, in zona aceasta a catastrofelor atat prin dimensiunile sale, ca si incendiu, cat si prin daunele morale, daunele materiale.
Constantin Badea, director general al CCI Bihor, informeaza ca, odata cu intrarea Romaniei in UE, a fost necesara alinierea vechilor norme legislative privind securitatea in munca si a mediilor cu risc potential de incendiu sau explozie.
Odata cu intrarea Romaniei in UE, a fost necesara alinierea vechilor norme legislative privind securitatea in munca si a mediilor cu risc potential de incendiu sau explozie.
Un incendiu violent a izbucnit, luni dumineata, la doua hale care apartin fabricii de ulei "RBD Sigma" SRL din Sacele. ... Reprezentantii fabricii nu au vrut sa precizeze la ce suma se ridica prejudiciul provocat de incendiu, precizand doar ca nu a fost facuta evaluarea pagubelor.
Restul de mozaicuri ce impodobeau interiorul bisericii au disparut, fie in vremea celor patru secole in care cladirea a functionat ca moschee (1493-1912), fie in urma marelui incendiu din anul 1917, care, alaturi de acoperisul si partea superioara a peretilor, a distrus si o mare parte din oras.
Pompierii din cadrul ISU Bucuresti - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala in care se afla materiale din lemn si utilaje, in localitatea Pantelimon.
Primul incendiu a fost anuntat la 112 in jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacara, iar cel de-al patrulea era doar afectat de caldura degajata.
La data de 21.11.2010, in jurul orei 18.25, Sectia 19 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 Sector 5 cu privire la faptul ca pe str. Muntii Carpati din sectorul 5, in incinta unui imobil, a izbucnit un incendiu.
La data de 31.10.2010 in jurul orelor 02,30 Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 despre faptul ca la un imobil din str Ardealului, sect. 1 a avut loc un incendiu.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
google-analytics.com