Cautare

215 de rezultate pentru "horoscopul balan ei i" (2.52 secunde)
Multa sensibilitate astazi, poate unii dintre noi nu stim exact cum sa intelegem lucrurile care se intampla si isi deschid sufletul. Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Razgandiri sau niste informatii care ne fac sa privim o situatie din alta perspectiva si poate sa ne schimbam dispozitia. Camelia Patrascanu a prezentat astazi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie in parte.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... - Sunt curioasa sa citesc horoscopul general, dar nu pe cel zilnic, pentru ca nu poate sa se potriveasca tuturor celor dintr-o zodie, ci in functie de harta astrala a fiecaruia.
Ca Politia Baneasa pare sa nu aiba cunostinta de incident este, potrivit acelorasi locuitori ai orasului, consecinta directa a faptului ca Metin Cerchez a reusit sa-i convinga - prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe - pe lucratorii de politie, sa nu cunoasca detaliile incidentului.
Ca Politia Baneasa pare sa nu aiba cunostinta de incident este, potrivit acelorasi locuitori ai orasului, consecinta directa a faptului ca Metin Cerchez a reusit sa-i convinga - prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe - pe lucratorii de politie, sa nu cunoasca detaliile incidentului.
La randul sau, Ioan Balan, presedintele PNL Covasna, a declarat ca liberalii au solicitat doar o singura functie de secretar de stat, motivele fiind aceleasi cu cele invocate de Strachinaru.
90 de miliarde de lei, aprobate ieri pentru reparatiile de la Aeroportul Kogalniceanu Pe langa investitiile in domeniul transportului rutier, nici cel legat de Aeroportul Kogalniceanu nu a fost omis de ministrul Ludovic Orban, care i-a facut ieri o vizita si directorului Corneliu Balan, pe care l-a informat, poate putin dojenitor:
Colegiul 3 de deputat (61.767 votanti) este compus din Cristolt, Poiana Bienchii, Rus, Somes Odorhei, Surduc, Zalha, Jibou, Babeni, Creaca, Garbou, Ileanda, Letca, Lozna, Mirsid, Hira, Zimbor, Romanasi, Sanmihaiu Almasu, Simisna, Dragu, Napradea si Balan, iar ultimul colegiu (62.927 alegatori) este in municipiul Zalau.
"Deocamdata nu avem ce declara presei, la sfarsitul zilei vom intocmi un raport de activitate a echipei Corpului de Control, raport ce il vom da spre publicare”, ne-a declarat adjunctul Inspectoratului de Politie Constanta, Vasile Balan.
Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990, avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe Ion Cristoiu, in functia de redactor-sef. ... Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan - redactor-sef.
Acesta ne-a confirmat ulterior ca Traian Basescu a venit personal pentru a-l saluta, afaceristul urandu-i, la randul sau, „La Multi Ani”. O alta locatie posibila pentru petrecerea presedintelui ar fi fost „Calul Balan”, dar se pare ca aici restaurantul era deja rezervat pentru o nunta.
- Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990,avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe IonCristoiu, in functia de redactor-sef. ... Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan -redactor-sef.
pe locul doi la U15 (categoria 70 kg), pe locul trei la U17 (categoria 70 kilograme) si pe locul trei la U20 (categoria 78 kilograme). Tot locul trei au mai obtinut Augustin Balan (U20, 60 kg) si Larisa Staicu (U17, 70 kg).
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. ... Celei din realitate ii promisesem ca nu o trisez, i-o spusesem in fata, nu in vis. A doua sau a treia zi cind i-am povestit ea a ras:
Dupa defilarea militarilor din tarile straine, va urma blocul de defilare al Fortelor Terestre, deschis de Detasamentul Batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab, din Brigada 2 Infanterie Rovine si urmat de un detasament de parasutisti din Batalionul 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, un detasament de vanatori de munte apartinand Batalionului 30 Vanatori de Munte-Dragoslavele din Brigada 2 Vanatori de Munte Sarmizegetusa, militari din Batalionul 280 Infanterie Mecanizata Capitan Valter Maracineanu, militari din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrita, din Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan, militarii Batalionului 96 Geniu.
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare. ... Nu infrangeti un dusman cu predici popesti, ci dandu-i foc!
Avocatul PSD Alexandru Balan declara ca a solicitat ca instanta sa ia act de incetarea mandatelor retroactiv, adica de la data la care au depus declaratii de apartenenta politica in dublu exemplar, situatie in care, daca instanta da castig de cauza PSD, cei sapte nu mai erau consilieri si nu mai aveau drept de vot.
Corneliu Balan, directorul Aeroportului Kogalniceanu, a recunoscut ca nimeni nu avea voie sa se apropie de avioanele americane, considerate teritoriu american si tratate ca atare.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
google-analytics.com