Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei i" (4.33 secunde)
Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990, avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe Ion Cristoiu, in functia de redactor-sef. ... Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan - redactor-sef.
Acesta ne-a confirmat ulterior ca Traian Basescu a venit personal pentru a-l saluta, afaceristul urandu-i, la randul sau, „La Multi Ani”. O alta locatie posibila pentru petrecerea presedintelui ar fi fost „Calul Balan”, dar se pare ca aici restaurantul era deja rezervat pentru o nunta.
- Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990,avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe IonCristoiu, in functia de redactor-sef. ... Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan -redactor-sef.
pe locul doi la U15 (categoria 70 kg), pe locul trei la U17 (categoria 70 kilograme) si pe locul trei la U20 (categoria 78 kilograme). Tot locul trei au mai obtinut Augustin Balan (U20, 60 kg) si Larisa Staicu (U17, 70 kg).
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. ... Celei din realitate ii promisesem ca nu o trisez, i-o spusesem in fata, nu in vis. A doua sau a treia zi cind i-am povestit ea a ras:
Dupa defilarea militarilor din tarile straine, va urma blocul de defilare al Fortelor Terestre, deschis de Detasamentul Batalionului 26 Infanterie Neagoe Basarab, din Brigada 2 Infanterie Rovine si urmat de un detasament de parasutisti din Batalionul 495 Infanterie Capitan Stefan Soverth, un detasament de vanatori de munte apartinand Batalionului 30 Vanatori de Munte-Dragoslavele din Brigada 2 Vanatori de Munte Sarmizegetusa, militari din Batalionul 280 Infanterie Mecanizata Capitan Valter Maracineanu, militari din cadrul Batalionului 812 Infanterie Bistrita, din Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan, militarii Batalionului 96 Geniu.
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare. ... Nu infrangeti un dusman cu predici popesti, ci dandu-i foc!
Avocatul PSD Alexandru Balan declara ca a solicitat ca instanta sa ia act de incetarea mandatelor retroactiv, adica de la data la care au depus declaratii de apartenenta politica in dublu exemplar, situatie in care, daca instanta da castig de cauza PSD, cei sapte nu mai erau consilieri si nu mai aveau drept de vot.
Corneliu Balan, directorul Aeroportului Kogalniceanu, a recunoscut ca nimeni nu avea voie sa se apropie de avioanele americane, considerate teritoriu american si tratate ca atare.
UDMR va sustine primirea PD ca membru asociat in Partidul Popular European, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla, care spera ca acest lucru sa-i faca pe democrati sa aiba relatii cat mai bune cu formatiunile politice din aceeasi familie.
In comisie au mai fost cooptati Sorin Alexandrescu, Sorin Antohi, Mihnea Berindei, I.P.S. ... Eugen Barbu, Corneliu-Vadim Tudor, Dan Zamfirescu, Ion Dodu Balan, Dinu Sararu, Adrian Paunescu, Ilie Badescu, Mihai Ungheanu, Nicolae-Dan Fruntelata, Arthur Silvestri si Ilie Purcaru.
"Noi am facut doua nominalizari care se refera la comisia de etica - Brujescu Daniel si comisia de cenzori - Viorel Balan.
Desi liberal democratii au anuntat ca ei si democratii vor organiza o campanie pro-Basescu comuna, inca nu se stie daca Organizatia Judeteana PLD va trimite oameni la mitingul ce va avea loc pe data de 5 mai.
Tercu Mariana, Teodorovici Camelia Florina, Balan George si Andrei Fanica, care au votat de cate doua ori in sectiile 192 si 195 din Balasesti", a spus democratul Mircea Toader.
Deputatul a raspuns "provocarii" prin aceea ca "lansarea" pe care a vrut sa i-o faca Mitroi este "strengareasca" si ca momentan exista 3-4 variante pentru aceasta functie si ca se efectueaza un sondaj de opinie care sa indice cea mai buna varianta din cate exista.
Turul al doilea al alegerilor locale s-a incheiat, iar membrii Biroului Electoral Judetean Constanta i-au desemnat, in urma centralizarii voturilor, si pe primarii celor 31 de circumscriptii unde rezultatele nu au fost definitorii din primul tur.
Aceasta ne-a declarat ca nu doreste sa faca valuri, ci doar sa atraga atentia ca excluderea ei de catre BPJ este nestatutara, de vreme ce ea este membru al unui for superior - Biroul Permanent National al organizatiei de femei.
"Viceprimarul, Costel Balan, si-a dat demisia, motivul oficial fiind problemele de sanatate, dar eu nu cred. Saptamana trecuta in sedinta de consiliu a fost vacant postul si urmeaza sa fie propusa o alta persoana pentru functia in cauza.
In cea de-a doua zi a vizitei, Tadici va depune o coroana de flori la Medgidia, unde se afla Monumentul eroilor sarbi - spun autoritatile locale -, dupa care este asteptat sa viziteze Portul Constanta, unde va avea o serie de discutii cu oficialii locali, dupa cum ne-a declarat Ioan Balan, directorul APC.
google-analytics.com