Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (3.90 secunde)
Pana si el se indoieste azi ca nava mai poate ajunge cu bine la tarm daca nu va arunca peste bord cativa rebeli. ... Cand a comis eroarea capitala care-l costa azi o semi-izolare pe insula de la Cotroceni? ... Ce constata Traian Basescu azi?
Pe piata presei scrise s-au impus publicatii precum Tineretul liber, Dimineata, Universul, Dreptatea, Azi - cu un tiraj zilnic de 700.000 de exemplare, dar si saptamanalele Expres si Zig-Zag - cu un tiraj de 600.000 de exemplare la aparitie.
Pe piata presei scrise s-au impus publicatii precum Tineretul liber, Dimineata, Universul, Dreptatea, Azi - cu un tiraj zilnic de700.000 de exemplare, dar si saptamanalele Expres si Zig-Zag - cu un tiraj de 600.000 de exemplare la aparitie.
Azi recunosc, cu neprefacuta umilinta, ca aceasta interogatie de o simplitate si evidenta tulburatoare si care ii imboldeste pe atatia, milioane, in adevar, in totala egalitate de varsta, sex sau culoare a pielii, mie nu mi-⁠a facut, ca sa zic asa, niciodata o prea mare impresie!
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: ... xxx O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi(IV).
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
La urma urmei, sensul cuvantului paranormal este relativ - ceea ce este azi paranormal va putea fi considerat un lucru obisnuit maine. ... Cercetari psihice Si azi, paranormal se refera la fenomene pentru care nu avem inca o intelegere stiintifica solida.
Azi, PDL nu doar ca nu indreptateste optimismul respectiv, dar pare decis sa repete pas cu pas traseul PNTCD din 2000, care a dus partidul la lada de rebuturi a politicii. ... Nici Boc nu ar zice-o azi mai bine...
Sindicalistii de la Forum si de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au anuntat ca vor inregistra in cursul zilei de azi conflictul de interese la Directia de Munca deoarece conducerea Combinatului nu a initat negocierea prevederilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM), asa cum au solicitat cele doua sindicate.
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
Mai curati suntem azi, este lumea mai buna? Mai curati suntem azi, este lumea mai buna Ne dam cu mirodenii si rasina de brazi Sau in cumplita anului saptamana Ni s-a dat numai pilda ca-i crestineste sa rabzi?
Gemeni Daca ai veleitati literare, pune mana azi pe condei si incepe sa scrii. ... Daca ai inceput mai demult o lucrare si ai lasat-o, pentru ca nu venea inspiratia, azi ai putea face un mare salt inainte, scriind dintr-un foc cateva zeci de pagini.
(Tot din respect pentru istorie, si azi sistemul de iluminare a fost atribuit tot fara licitatie).
Orice discutie despre "lumea lui Caragiale si noi, cei de azi" are de infruntat o capcana. ... Nu mi se par prea inspirate nici comparatiile frecvente care se fac intre realitatile de azi si lumea lui Caragiale. ... Nu mi-l pot imagina spunand ce aud eu, azi, deseori pe strada.
Raman, totusi, la convingerea ca, azi, ne golim sarbatorile de sacru. ... Cartile care incercau sa spuna ceva macar prin subintelesuri erau cautate prin "aranjamente" care par azi de domeniul fictiunii.
Cuvantul care iti vine in minte azi este abundenta, pentru ca apar o multime de lucruri utile in calea ta si numai de tine depinde cum le valorifici. ... Poate si banii ajung azi pe un teren promitator, chiar daca se si duc repede, dar macar ai de unde plati.
Azi vor avea succes cei organizati, cei care iau lucrurile foarte in serios, care se concentreaza asupra sarcinilor cu maxima atentie, ca atare demonstreaza cat de bun esti in domeniul tau de activitate printr-o atitudine matura.
Ziua de azi va veni la pachet cu o surpriza placuta. ... Nu rata oportunitatile care vor aparea azi. Scorpion: Nu te poti concentra asupra lucrurilor pe care le ai de facut la locul de munca, in conditiile in care atentia ta se indreapta spre o problema de ordin sentimental.
Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start!
Dar n-a fost asa, pentru ca acei 4 ani au fost si primii 4 ani ai casatoriei mele, o casatorie care dureaza si azi.
google-analytics.com