Cautare

534 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (5.89 secunde)
Corina Dragotescu publica pe IMPACTNEWS articolul NEWS O noapte agitata, cu razboi pe distributie, la cablu. ... Catalin Striblea s-a dus la Willbrook sa stea de vorba cu Sergiu Toader, venit pentru o luna la Realitatea lui Elan.
Postul RTV al lui Sebastian Ghita nu poate emite de la Casa Presei Televiziunea controlata de Sebastian Ghita nu poate emite din studiourile de la Casa Presei Libere, aceasta nefiind autorizata de CNA, potrivit hotararii Consiliului luate in cadrul sedintei de marti.
- Sebastian Ghita: ... - Nu ne-ati raspuns la intrebare! ... - Proiectele economice, care presupun alocari de la buget, par blocate din vina administratiei. PSD este de un an la guvernare, iar investitiile straine scad. ... Toate proiectele care au nevoie de co-finantari de la buget sunt finantate.
In finala, formatia Regelui a trecut cu emotii, dupa prelungiri, de Astra Giurgiu, scor 2-1. ... Ianis Hagi a fost cel care l-a pus la incercare pe portarul Lazar in chiar debutul partidei, insa cei care au marcat primii au fost giurgiuvenii.
(Continuare) Copilul sarac care-l distra pe fostul cioban - Asadar, erati solicitat la munci. - Dar niciodata n-am inteles, la tara, munca la nesfarsit. ... Sunt deja la zi, uneori in avans. ... Dar n-am resimtit nicio antipatie fata de comunisti de la el.
Pentru ca vechiul presedinte a asistat la parada de la Bucuresti (alaturi - e un fel de a spune - de premier), iar cel nou la Alba Iulia - Vremea proasta a scurtat parada din Bucuresti, eliminand demonstratiile aeriene - Au fost asteptate cu nerabdare rezultatele din Moldova, primele vesti dand drept castigatoare stanga, cu Partidul Socialist in frunte.
Dupa discursul catastrofal de la Cotroceni, de la depunerea juramantului de catre Guvernul Grindeanu, a urmat, astazi, un altul la fel, in fata noii componente a CSM. ... Face presiuni grosolane asupra ministrului Justitiei, aflat la aceeasi masa cu el.
In ziarul Cotidianul de joi dimineata, la toate chioscurile si benzinariile Cotidianul: ... Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie? ... Ma refer la gafa cu factura, lansata de S. Ghita.
Adevarata drama este ca ceea ce s-a intamplat la B1TV nu doar ca nu e o surpriza, dar e de mirare chiar ca nu s-a intamplat de mai mult timp, iar vina, paradoxal, nu e atat de mult a protagonistilor cat a mass-media insasi.
Dragos Dumitriu) - Vorbeste exact ca o penala, ar trebuie sa demisioneze, sa faca un pas in lateral - I-a placut lupta anticoruptie pana a ajuns la ea, Kovesi, te simti abuzata de procurori?
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
Motiunile lui Victor Ciorbea si Avram Muresan pentru candidatura la functia de presedinte al PN¥CD la congresul care va avea loc duminica au fost respinse de conducerea partidului, din "motive de neindeplinire a conditiilor minimale de sprijin politic".
A fost votat intr-o perioada in care ambasada SUA la Bucuresti conducea de fapt Romania, asa ca rolul sau era unul simbolic. ... Avem un guvern, zis tehnocrat, care e de nota 10 la PR.
Multi sint membri ai partidelor aflate acum la putere. ... La Muzeul de Istorie, presedinte al Consiliului de Administratie (CA) este directorul acestei institutii, consilierul judetean PSD Stefan Stanciu.
Dupa municipiul Petrosani si Uricani, a venit randul edililor de la Petrila sa-si sarbatoreasca orasul cu bani de la bugetul local cheltuiti pe muzica, spectacole si artificii.
Conducerea Camerei Deputatilor nu este de acord sa cedeze Senatului spatiile din Palatul Parlamentului date in folosinta acestuia si aflate in administrarea sa, a declarat ieri secretarul Camerei, Ioan Munteanu. ... Senatul considera ca plateste prea mult pentru utilitati, a spus Munteanu.
Consilierul judetean conservator Petrica Munteanu a tinut ieri sa argumenteze necesitatea construirii unui pod peste Dunare. ... Daca se vrea cu adevarat acest lucru, liderii celor doua orase trebuie sa se gindeasca serios la construirea unui pod peste Dunare", a declarat Petrica Munteanu.
Secretarul Camerei, deputatul PSD Ioan Munteanu, a declarat ieri dupa sedinta Biroului Permanent, ca programul acestui for legislativ pentru saptamana viitoare include program de comisii in zilele de luni, miercuri si joi, plenul urmand a se defasura doar marti.
Ioan Balan, care l-a amenintat pe Tariceanu “ca-i va sta cu sula-n coaste“ pentru ca a pus un prefect UDMR in Covasna, i-a trimis ieri o scrisoare liderului PNL, in care ii solicita sa reflecteze la consecintele hotararii de a-l elimina din partid.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat miercuri ca cele doua noi cereri de incepere a urmaririi penale in cazul lui Adrian Nastase au fost repartizate Comisiei juridice, iar un vot ar putea fi dat la mijlocul lunii septembrie.
google-analytics.com