Cautare

122 de rezultate pentru "focuri" (3.23 secunde)
La Mariupol, rusii au continuat sa atace intens cu focuri de artilerie, dar si cu lovituri de la mare distanta.
Nu se trag inca focuri de arma peste tot, ca in filmele americane de serie B, dar in rest le avem pe toate.
Timisoara a vazut mai multe focuri de artificii ca de obicei si a ascultat mai des Beethoven. Insa gropile au ramas tot acolo.
Mai multe persoane au fost impuscate, iar un ofiter de politie a fost internat in stare stabila, dupa ce focuri de arma au fost raportate duminica seara in apropierea festivalului de muzica Moechella, din orasul Washington.
Scandal cu focuri de arma aseara, langa Bucuresti. Un tanar de 19 ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat.
Dovada o constituie schimbul continuu de focuri si lovituri sub centura intre cele doua tabere, care nu conduc la altceva decat la o isterie nationala.
S-au vazut, de la balcoane, si focuri de artificii. Care erau trase tot de oamenii de rand, pentru ca Primaria nu s-a miscat decat asa, de forma.
Armata sarba a informat ca si-a plasat trupele in alerta intarita luni seara, situatie care subliniaza recentele tensiuni din Kosovo unde s-au inregistrat focuri de arma si explozii si unde au fost ridicate blocaje rutiere.
Aflat in urmarirea acestuia, un agent de politie, dupa efectuarea somatiilor legale, a execuat doua focuri de avertisment in plan verticat, S.
Noaptea trecuta, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin numarul de urgenta 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca mai multe persoane arunca cu petarde, anunta institutia.
Politistii au fost nevoiti sa recurga la pistoale, prinzandu-l pe fugar abia in satul Braniste al comunei Daneti, dupa ce trasesera trei focuri de avertisment in aer si alte noua gloante in spoilerul masinii, cu intentia de a-i gauri cauciucurile.
Neamt, Chilat a tras mai multe focuri cu arma asupra fratilor Mararu, aflati in incinta localului respectiv. In urma atacului, una dintre victime, Gheorghe Catalin Mararu, a murit, iar fratele acestuia, Bogdan Mararu, a suferit mai multe rani, fiind transportat la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt.
Acestia au tras mai multe focuri de avertisment si le-au blocat hotilor masina. Cei cinci barbati au coborat din masina si au incercat sa fuga, moment in care politistii au tras intr-unul dintre hoti, pe care l-au nimerit in ceafa.
Vitan Barzesti din sectorul 4, iar pentru imobilizarea autorilor s-a folosit armamentul, tragandu-se, dupa somatie doua focuri in plan vertical.
Ion, cu un pistol ce se pare ca este cu bile de cauciuc, a tras mai multe focuri in directia victimelor fara a le aduce atingere, iar S.
Cei doi au fost prinsi in flagrant, pe 17 august, in timp ce incercau sa sparga o locuinta din Sectorul 6 al Bucurestiului, politistii fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru a ii prinde.
Unul dintre agentii Brigazii Rutiere a efectuat somatiile legale, dupa care a executat 4 focuri de avertisment in plan vertical, dar nici de aceasta data persoana urmarita nu s-a supus somatiei, motiv pentru care a executat un foc catre acesta.
S-au auzit focuri de arma noaptea trecuta in comuna Simian din judetul Mehedinti. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga un foc de arma pentru retinerea unui barbat care pescuia pe Dunare in perioada de prohibitie a pestelui.
Putin denunta o operatiune terorista la granita cu Ucraina. Bahmutul nu mai rezista mult, este incercuit de rusi. Consilier UK:
Ramasi doar cu hainele de pe ei, oamenii au aprins focuri si spun ca au mancat pentru prima data dupa doua zile.
google-analytics.com