Cautare

3710 de rezultate pentru "fam moldovan alexandru str plugarilor brasov" (2.65 secunde)
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Azuga dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Colentina catre str.
VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str. Toporasi catre str. Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str. ... La data de 23.07.2010, in jurul orei 18:40, a observat o tanara de 22 de ani, din Bucuresti, a intrat dupa ea in liftul unui bloc situat in str.
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
La Brasov, primarul PDL George Scripcaru ar obtine aproape 48%, in timp ce candidatii USL, Adrian Atomei sau Catalin Leonte, ar obtine cu 12-13% mai putin.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Sebastian - Str. Izvor - B-dul Ghencea / Str. Brasov - Terminal Ghencea - B-dul Unirii / Piata Unirii - Piata Alba Iulia - B-dul Tudor Vladimirescu / Calea 13 Septembrie - Calea Rahovei - Sos. ... Orhideelor - Str. ... Viilor / Str.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... In acest moment, reteaua numara 61 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati si 50 in Bucuresti si Ilfov. ... Express str. Domneasca se afla pe str.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Situata pe str. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. ... Cel din Iancu Jianu este situat pe str.
Obiectivele principale ale proiectului care vizeaza perimetrul cuprins intre Strada Drumul Taberei, Str. Raul Doamnei, Prelungirea Ghencea, Str. Brasov, respectiv, perimetrul cuprins intre Soseaua Virtutii, Str. Ariesul Mare, Str.
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. Mihai Eminescu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Ghencea, dinspre str. Brasov catre Calea 13 Septembrie.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
google-analytics.com