Cautare

1423 de rezultate pentru "elevii clasei a 8 anul2010 jud ialomita" (3.18 secunde)
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Ultima conferinta sustinuta la sediul PSD a adus in fata presei nu mai putin de opt persoane, dornice sa isi prezinte programele politice pentru regiunile in care vor candida.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat miercuri, pentru Mediafax ca prin decalogul sau, presedintele lanseaza o tema fundamentala de campanie electorala, dorind sa controleze institutii precum Parlamentul si Justitia.
Intrebat despre votul exprimat, Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat (PSD), Ion Iliescu, sustine ca a votat "cu cei care fac parte din Parlamentul European si care au sprijinit Romania si inainte ca aceasta sa devina stat comunitar, dar si dupa anul 2007.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
Majoritatea postarilor al caror subiect este Emil Boc sunt reactivate si fac trimitere la statura mai putin impozanta a acestuia. Pamfletarul Corneliu Vadim Tudor spunea ca Emil Boc a fost batut in copilarie cu cureaua de la ceas. ... Ce s-a intamplat?
Seful Executivului a fost criticat dur de deputatii PSD si PNL dupa discursul privind prioritatile legislative ale Guvernului. Reprezentantii Opozitiei l-au acuzat ca a venit sa faca propaganda in Parlament si ca si-a depasit atributiile constitutionale, comportandu-se ca un sef de stat care da mesaje Legislativului.
'Fostul presedinte Ion Iliescu a realizat, in stilul caracteristic, o radiografie asupra clasei politice romanesti, aratand ca "ea nu este o apa si-un pamant", ci oamenii trebuie sa inteleaga diferenta intre "jigodii" si oamenii de buna calitate.
Presedintele PSD s-a clasat pe prima pozitie a podiumului in cadrul clasei A a Raliului Sibiului, alaturi de Edwin Keleti. La competitie a participat si fostul ministrul al Comunicatiilor, Borbely Karoly, clasat alaturi de Titi Aur, al treilea la general.
Clasei politice ii este frica de noi!". Asa au reactionat sustinatorii lui Dan Diaconescu la anuntul Curtii de Apel Bucuresti care la inceputul lunii aprilie a respins inscrierea Partidul Poporului.
Masacrul din Norvegia ar fi trebuit sa fie, pentru politicienii romani, un prilej de a fi solidari cu un popor greu incercat. Dar acest lucru nu s-a intamplat.
Programul de guvernare - Capitolul Buget si politici economice "Cresterea incasarilor bugetare prin eficientizarea administrarii fiscale, indeosebi prin aplicarea de proceduri moderne de control, lupta impotriva evaziunii fiscale si a coruptiei, reducerea drastica a cheltuielilor materiale ale institutiilor bugetare si ierarhizarea investitiilor publice in functie de influentele economico-sociale favorabile ale acestora;
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ieri pentru Mediafax ca alegerile au aratat "un vot negativ la adresa clasei politice", prin faptul ca aproximativ 50% din alegatori nu au votat, precizand ca este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice, inclusiv in PDL.
Guvernul va initia o dezbatere cu intreaga clasa politica pentru un plan consensual de dezvoltare Guvernul va organiza, dupa vacanta parlamentara, o dezbatere privind elaborarea unui plan de dezvoltare a Romaniei pentru peroada 2014-2018, la care sunt invitati toti reprezentantii clasei politice.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Recunoastem cu totii ca sistemul este departe de a fi perfect si ca nemultumirile acumulate sunt in mare masura indreptatite, insa avem obligatia, in astfel de momente, sa avem abordare echilibrata, inteleapta si cumpatata.
Pe fondul unei cereri tot mai mari de locuinte, dar si de imobile, piata imobiliara romaneasca a inregistrat o puternica dezvoltare in ultimii ani. ... Dupa calculele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), prima conditie pentru cumpararea unui apartament este un venit net de peste 1.500 de euro.
Guvernul a adoptat, in ultima sa sedinta, normele metodologice de calcul al contributiei de asigurare pentru accidentele de munca si boli profesionale.
Unii au lansat sloganuri de tipul "primul SUV coupe", in timp ce altii au inventat noi clase - SAV (Sport Activity Vehicle) - cu scopul de a-si asuma cateva lucruri pe care, sincer vorbind, si le-au atribuit fara drept.
Unii au lansat sloganuri de tipul "primul SUV coupe", in timp ce altii au inventat noi clase - SAV (Sport Activity Vehicle) - cu scopul de a-si asuma cateva lucruri pe care, sincer vorbind, si le-au atribuit fara drept.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
google-analytics.com