Cautare

10537 de rezultate pentru "duica camelia bucuresti" (4.37 secunde)
"Un român foloseste aproape zilnic o punga, dar nu pentru mai mult de 20 de minute", a precizat Attila Korodi, ministrul mediului si dezvoltarii durabile, la o recenta actiune de promovare a sacoselor ecologice, organizata în Bucuresti.Pe lânga faptul ca nu sunt obisnuiti cu depozitarea selectiva a deseurilor, uneori lasa manierele la o parte si arunca pungile la întâmplare.
din Valcea, condusa de Daniela Camelia Nemoianu, se ocupa in prezent de tot ceea ce reprezinta divizari si fuziuni legate de infiintarea companiei Electra, la nivelul sectoarelor minier, energetic si hidroenergetic.
Antrenorii Aurelian Rosca si Marius Danulet au apreciat evolutia buna a sportivelor Monica Sarbu, Diana Branzan, Ana Tanasie, Hermina Stoicanescu, Liliana Orza, Iulia Andrei, Alexandra Andrei, Ionela Gherman, Larisa Zamfira, Oana Buca, Alexandra Ciuca, Florentina Craiu, Camelia Juganaru, Stefania Stefan, Alexandra Preduca si Alina Ilie si privesc cu incredere catre faza finala.
Recent, Resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti - Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizata de Maris Made to Measure.
-Artisti plastici din Calarasi, Lehliu, Slobozia, Bucuresti, sunt prezenti pe simeze cu o serie de lucrari , reprezentand ultimele compozitii, iesite de sub incidenta sevaletului.
Au fost admirate picturile lui Jimmy Stanescu, Ioan Silviu Soare, Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Corneliu Ursu, Laura Culea, Petronela Milea, Florin Vilsan - artisti plastici din Calarasi, dar si Otilia Anastase si Mirelle Astrid Popa din Bucuresti, precum si Nestor Damaso del Pino din Las Palmas de Gran Canaria.
In urma cu doar doua luni, Lavinia Pirva a fost surprinsa la o clinica de fertilizare din Bucuresti, insa artista a negat zvonurile sarcinii.
Peste 1.000 de medici au participat in perioada 21-24 octombrie 2015 la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF), ce s-a desfasurat la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti. ... Camelia DIACONU;
- Elena Stefan, inspector scolar pentru activitatea educativa scolara si extrascolara, Ispectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti; ... - Camelia S., parintele unui copil afectat de bullying.
Pana la finalul campaniei, fiecare ambasador va oferi comunitatii, prin intermediul platformelor proiectului - website si pagina dedicata in social-media - lucrari de autor, cunostinte legate de pasiunea lor, obiecte de design, workshop-uri, sfaturi de design interior, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolo.
De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere. ... - Bucur Camelia Mihaela Cod IBAN RO54 BPOS 7050 0913 130RON01 Bancpost Sucursala Floreasca - Bucur Mihai, IBAN cont:
Abheda Yoga - metoda de a fi sanatos, puternici si intelepti in mijlocul vietii - 13:00 - 14:00 - SALA A - Camelia Patrascanu:
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Este o zi foarte importanta pentru mine si sper sa fie o zi importanta pentru toti tinerii care asteapta un viitor mai bun atat pentru tara, cat si pentru Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
google-analytics.com