Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (3.93 secunde)
In replica, noul specialist Digi Sport a transmis ca nu este la fel de sigur ca Gigi Becali ca ar fi castigat campionatul, mai ales, din punctul sau de vedere, exista mari probleme in echipa FCSB-ului.
Marius Sumudica, noul expert Digi Sport, i-a criticat pe jucatorii lui Dinamo pentru lipsa determinarii si a agresiunii din teren.
Chiar daca Gigi Becali a negat acest lucru, expertul Digi Sport este sceptic si este de parere ca patronul ros-albastrilor a dictat inlocuirea lui Florin Tanase cu Dumiter.
Apropierea evenimentului, care e sambata, incepand cu ora 18:00, la Digi Sport 1, l-a facut pe Marius Sumudica sa-si aduca aminte de un episod in care a ajuns la sectia de Politie din cauza unui cantec.
Marius Sumudica (51 de ani) este noul antrenor al echipei saudite Al-Shabab, pe care a mai antrenat-o in sezonul 2018-2019. Tehnicianul a dat detalii despre intelegerea cu echipa din Arabia Saudita in direct la Digi Sport Special.
Fostul portar Dani Coman va participa la evenimentul pentru inaugurarea stadionului Rapid-Giulesti, transmis in direct pe Digi Sport 1, sambata, de la ora 18:00.
Edi Iordanescu a debutat cu o infrangere pe banca echipei nationale a Romaniei, 0-1 in fata Greciei, insa Ionel Danciulescu, prezent in platoul emisiunii Digi Sport Special, este de parere ca selectionerul va reusi sa aduca prima reprezentativa pe linia de plutire.
Constantin Budescu a dezvaluit la emisiunea Liga Digi Sport ca la inceputul carierei sale de fotbalist juca pe "dubla legitimare".
Bogdan Stelea (54 de ani) si Ion Craciunescu (71 de ani), ambii prezenti in studioul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport, au spus ca finantatorul ros-albastrilor are motive sa fie suparat.
In direct la Digi Sport, Gica Popescu si-a manifestat convingerea ca va fi schimbata regula privind limita de mandate la sefia FRF.
Cristi Balaj (50 de ani) nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe cei de la FCSB inaintea meciului direct de duminica seara, din Gruia, care va incepe la 20:30, in direct la Digi Sport 1.
FCSB a castigat derby-ul cu CFR Cluj, 1-0, si a relansat lupta pentru titlu. ... Ion Craciunescu, specialistul Digi Sport pe teme de arbitraj, a analizat prestatia lui Istvan Kovacs si a ajuns la concluzia ca centralul din Carei nu a influentat rezultatul, insa a gresit in cateva randuri.
Ilie Dumitrescu (53 de ani) este pe punctul de a reveni in cadrul unui club din Liga 1, dupa aproape 12 in care a fost analist Digi Sport.
CFR Cluj a castigat la limita meciul de pe teren propriu cu Farul Constanta, scor 1-0, in etapa cu numarul sapte din play-off-ul Ligii 1, in direct pe Digi Sport 1.
Invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a vorbit despre disputa dintre FCSB si CSA Steaua si a oferit detalii nestiute despre modul in care Gigi Becali a preluat echipa Armatei, in 2003.
Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit deschis, prezent in studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, despre razboiul fratricid dintre FCSB si CSA Steaua.
Dinamo Bucuresti risca sa retrogradeze in premiera in Liga 2, dupa esecul din mansa tur a barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2, la Cluj, in direct pe Digi Sport 1.
La scurt timp, Ilie Dumitrescu a reactionat, la Digi Sport Special, si a transmis ca Ovidiu Popescu nu ar trebui sa joace niciodata fundas central, unde a mai fost folosit de FCSB.
Dinamo a retrogradat dupa barajul cu U Cluj pierdut de "caini" cu 1-3 la general (0-2 in tur, 1-1 in meciul retur). Cristi Pulhac a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special unde i-a ironizat pe jucatorii lui Dinamo.
Specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, considera ca situatia echipei nationale a Romaniei se poate schimba radical daca tricolorii lui Edi Iordanescu vor invinge Finlanda la Bucuresti.
google-analytics.com