Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (5.89 secunde)
Intr-un interviu acordat reporterului Digi Sport Stefan Draghici, Victor Becali a abordat toate subiectele "fierbinti" din fotbalul romanesc.
"Cainii" incheie astfel anul pe penultimul loc din Liga 1, cu 12 puncte. Bilantul lui Dinamo din acest sezon este dezastruos.
Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru si patron la FC Vaslui, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Digi Sport in care a vorbit despre situatia actuala a fotbalului romanesc.
Intr-un interviu pentru Digi Sport, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, l-a criticat pe Gigi Becali pentru vanzarea lui Morutan.
Simona Halep a parasit, astazi, Romania si a zburat catre Australia, acolo unde in luna ianuarie va lua startul in cele trei turnee organizate la Antipozi, dintre care doua sunt transmise in direct pe Digi Sport.
FC Botosani incheie anul pe locul patru in Liga 1, dar finantatorul echipei moldovene, Valeriu Iftime, a anuntat la Digi Sport ca situatia financiara a clubului nu este buna.
La emisiunea Digi Sport Special, agentul FIFA Florin Iacob a declarat ca Novak Djokovic a fost tratat nedrept in Australia, asa cum a declarat si Srdjan Djokovic, tatal sportivului.
Moderatorul emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru, a discutat cu presedintele Razvan Burleanu, care i-a transmis ca noul selectioner va fi numit pana la reluarea Ligii 1, 21 ianuarie.
Anghel Iordanescu a vorbit despre obiectivele noului selectioner al Romaniei, fiul sau, Edi Iordanescu. La emisiunea Liga Digi Sport, Anghel Iordanescu a declarat ca Edi este constient ca presiunea este mare.
Dinamo si FCSB se intalnesc duminica, de la ora 20:00, in direct la Digi Sport 1, in derby-ul etapei a 23-a din Liga 1.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1, in direct la Digi Sport 1.
Laszlo Balint a avut o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special in care a explicat motivele care au dus la despartirea sa de formatia pe care o antrena de doi ani si jumatate, UTA Arad.
La finalul partidei, antrenorul Marius Croitoru a intervenit la Digi Sport Special si a vorbit despre prestatia elevilor sai. Antrenorul de la FC Botosani a starnit hohote de ras in direct.
Jucatorii sunt neplatiti de patru luni, motiv din cauza caruia opt dintre ei au decis sa-si depuna memorii la FIFA pentru a deveni liberi de contract, a anuntat Sumudica la Digi Sport.
Ion Craciunescu, specialistul Digi Sport pe teme de arbitraj, a analizat prestatiile arbitrilor din runda a 24-a a Ligii 1.
Gigi Becali a anuntat in direct la Digi Sport Special ca ii face o oferta de nerefuzat lui Billel Omrani, de la CFR Cluj.
Ilie Dumitrescu, specialistul Digi Sport, a facut analiza partidei dintre FCSB si Chindia Targoviste, incheiata cu scorul de 3-2. "Mister" este de parere ca echipa condusa de la margine de Emil Sandoi ar fi pus probleme oricarei formatii din Liga 1, cu cateva exceptii.
Invitat in platoul emisiunii Digi Sport Special, Daniel Stanciu a marturisit ca nu intelege de ce antrenorul campioanei refuza sa il introduca mai des pe teren pe Claudiu Petrila, un jucator crescut la CFR Cluj si de pe urma caruia formatia din Gruia poate incasa o suma frumoasa in urma unui transfer.
Fundasul stanga al lui Dinamo a intervenit la Digi Sport Special si a raspuns acuzatiilor lui Mircea Rednic.
Mircea Rednic a declarat intr-o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special ca mai multi jucatori au fost adusi la Dinamo la cererea lui Steliano Filip, care ar fi impus conducerii jucatorii pe care ii vrea la echipa.
google-analytics.com