Cautare

1513 de rezultate pentru "digi sport 1" (2.77 secunde)
CSM CSS Terezianum Sibiu - ACS Penicilina Iasi, Universitatea Cluj - SCM CSU Arges Volei Pitesti, CSU Medicina Targu Mures - Dinamo Romprest Bucuresti (ora 17.00, in direct la Digi Sport 3), CV 2004 Tomis Constanta - Stiinta Bacau.
Cel putin patru vor fi televizate de Digi Sport", a declarat managerul general al gorjenilor, Viorel Temelescu. ... Pandurii - FK Zeta (Muntenegru, Liga 1 ) - 8 februarie, ora 14.00: Pandurii - Novi Pazar (Serbia, Liga 1) - 11 februarie, ora 13.00:
Liga I FC Brasov - Pandurii Targu Jiu Stadion "Tineretului", astazi, ora 18.00 (Digi Sport 1).
Pandurii Targu Jiu vrea sa puna capat seriei de nereusite din retur, in ciuda evolutiilor foarte bune, in meciul cu o echipa ce incearca sa supravietuiasca in Liga 1 Gata cu lamentarile la Pandurii!
runda a doua a Ligii I, urmand sa intalneasca astazi, in deplasare, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe FC Brasov.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, nu a ramas indiferent la decizia LPF-ului de a muta partida de vineri, cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), considerand ca este jignitoare atitudinea membrilor forului respectiv.
Golurile echipei antrenata de Victor Piturca au fost inscrise de Torje (29), Lazar (44), Gomes (90+1 autogol) si Maxim (90+3). ... In fine, Olanda s-a impus in deplasare, in Ungaria, scor 4-1, astfel ca dupa primele doua etape, clasamentul grupei D arata astfel: 1. ... Olanda 6p (6-1), 3.
"In 2014 o sa ma retrag din fotbal. Vreau, insa, sa o fac dupa o participare la turneul final din Brazilia", a declarat Mutu pentru Digi Sport.
Steaua - Ludogorets 1-0. Alex Chipciu a adus victoria pe Arena Nationala, in minutul 88 IN DIRECT la Digi Sport 1, Steaua a luptat pană
Meciul dintre Romania si Armenia care va avea loc vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, se va juca pe Arena Nationala, din Bucuresti.
Semifinala de la Roma, Halep - Sharapova, va fi in direct pe Digi Sport sambata, de la ora 18:00.
Hermannstadt si Dunarea Calarasi se intalnesc sambata, 1 iunie 2019, in meci direct pentru a afla care echipa retrogradeaza direct si cine merge la baraj. Voluntari s-a impus cu 2-1 in duelul cu Hermannstadt si s-a salvat de la retrogradare.
Reluarile au clarificat tot FCSB a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0.
Ion Craciunescu este de partea lui Gigi Becali. Expertul Digi Sport sustine ca antrenorul ros-albastrilor a gresit cand l-a folosit pe Budescu "9 fals".
Intr-un interviu acordat exclusiv Digi Sport, Mirel Radoi si Vlad Chiriches au prefatat partida decisiva pentru calificarea la primul baraj CM 2022, Romania - Islanda.
Fostul antrenor al vicecampioanei dezvaluie ca declaratia patronului care a pus capac si l-a determinat sa trimita o notificare catre club privind incalcarea clauzelor din contract a fost atunci cand Becali a declarat la Digi Sport ca "fac ceva pe contractul lui Edi Iordanescu".
Ionel Danciulescu i-a cerut in cadrul emisiunii Liga Digi Sport lui Gheorghe Hagi sa mearga la echipa nationala a Romaniei in locul lui Mirel Radoi.
Daniel Pancu a fost prezent in emisiunea Digi Sport Special si a comentat scandalul de la formatia ros-albastra.
Iasmin Latovlevici a fost fundasul stanga al ultimei echipe a FCSB-ului care a reusit performante notabile in cupele europene, optimi de finala in Europa League si calificare in grupele Champions League, in 2013. Actualul jucator al lui FC Arges i-a acordat un interviu amplu jurnalistului Digi Sport, Radu Dragut.
Florin Prunea a intrat in direct la Digi Sport Special dupa ce s-a aflat ca Razvan Burleanu i-a oferit lui Gheorghe Hagi postul de selectioner, iar fostul portar a reactionat foarte dur.
google-analytics.com