Cautare

310 de rezultate pentru "diana" (3.09 secunde)
Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutrițional, s Diana Vasiliu, terapeut acreditat in metoda Allen Carr's Easyway. Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici sa faca o schimbare in bine in viata lor.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
Am vazut frumusetea lucrurilor marunte pe care uitam sa le pretuim, iubirea celor dragi, oameni minunati si mi-am dorit mai mult decat oricand sa traiesc, marturiseste Diana Neagoe, pacient cu limfom non-Hodgkin, in remisie.
Diana Zagrean) Unii medici ginecologi ajung sa auda cele mai ciudate intrebari de la pacientii lor. Din lipsa de educatie, prezenta de spirit, sau ambele, unii oameni sunt uimiti de lucruri absolut naturale.
Diana Avasalcei, medic specialist chirurgie generala, a avut ca solutie crema Hemo Treat H. Asadar, ma bucur ca am inceput anul in forta!
Taous Djellouli, Ambasadoarea Republicii Algeriene Democratice si Populare in Romania, alaturi de Catalin Botezatu, Carmen Bruma, Adelina Pestritu, Crina Matei, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Julia Jianu, Oana Sarbu, Ianna Novac, Florentina Opris, Gianina Corondan, Cristina Herea, Mirela Vescan, Florentina Fantanaru, Ilinca Obadescu.
Jean François Zurawik - Director de evenimente al orasului Lyon si coordonator principal Festival of Lights, Dávid Ráday - Director de Creatie la Sziget Festival, Hendrik Wendler-fondator al software-ului de videomapping Suite MXWendler si al platformei artistice Genius Loci Weimar, Tais Poda-Partener si Director de Creatie al Front Pictures, Diana Civle-Director de proiect la cea de-a treia editie European Choir Games &, Grand Prix of Nations Riga 2017.Evenimentul are o componenta interactiva esentiala, publicul avand posibilitatea de a-si alege favoritul in seara evenimentului, incepand cu prima proiectie, printr-un SMS la numarul 1828 cu tarif normal.
xxx Cu multi ani in urma, intr-o iarna, cand alergam cu o prietena de-a mea, Diana, in Parcul Kisselef, am vazut un om zacand in zapada.
Administratia Prezidentiala spera pana la sfarsitul anului pacientele care sufera de hipotiroidie sa fie sub tratament de specialitate", spune Dr. Diana-Loreta Paun, medic primar endocrinolog, Consilier de Stat in cadrul Departamentului de Sanatate Publica al Administratiei Prezidentiale.
Prin natura sa, omul tinde sa introduca in viata frumosul! Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
Fortuna cu Pontos, Dionysos, Asclepios, Hermes, Diana, Selene, Hecate, Nemesis in dubla ipostaza, Dioscurii, Graliile, Isis, Cybela, Mithras, Sarpele Glykon si Cavalerul Trac sunt atestate in tezaur printr-una sau mai multe reprezentari.
De la Diana Gloria Pop aflam ca la standul ei puteti gasi si achizitiona unturi naturale pentru corp, masca tratament pentru par, trufe de baie si sapun - la 15 RON, doua la 28 RON, exfoliamt aromatic protectiv - la 21 RON, unt anti age - la 42 RON, masca pentru par cu 1% conservanti, ulei de argan si ulei de cocos, ser anti age pentru noapte, sapunuri, trufe exfoliante - 38 RON.
Diana Bobar (din Timisoara), La Chatterie (din Bucuresti), Alexandra Calafeteanu, Tess Chiscop, Cristina Dragoi (pantofi pictati manual, dar si sandale si balerini, colectie care va fi cat de curand lansata).
Donea Diana Alexandra, sectorul 4, pe M. Andrei de 22 de ani, care avea asupra sa o maceta, cu lama de aproximativ 47 cm lungime.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele sau. La discursurile din plen, Diana Sosoaca si-a pus o botnita si a strigat "Traiasca Romania libera".
Rasturnare de situatie in cazul senatoarei Diana Sosoaca. Procurorii DIICOT fac cercetari in cazul scandalului de la centrul de vaccinare Rachiteni pentru comunicare de informatii false.
Ginditi-va, pastrind proportiile bineinteles, la accidentul printesei Diana si al prietenului ei. Au curs riuri de cerneala dupa moartea celor doi, articolele pot fi oricind gasite pe Internet, nu cele din Monitorul, cele din ziarele americane, englezesti, franceze.
Sotul Dianei Sosoaca este audiat chiar in aceste momente, dupa ce un politist a depus reclamatie impotriva sa pentru ca ar fi fost lovit.
Dumitru Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca, a fost audiat luni la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj.
google-analytics.com