Cautare

16652 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (2.96 secunde)
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Presa franceza a publicat informatia din surse proprii, accidentul avand loc in Hexagon, iar detaliile oferite de L‘Equipe si AFP confirma anuntul initial:
Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias. Accidentul a avut loc in zona Canico de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a cazut in prapastie transporta zeci de turisti germani.
La cat era evaluat riscul de deces Avionul Scolii Superioare de Aviatie Civila implicat in accidentul din Apuseni este asigurat la Omniasig, iar polita emisa acopera riscul de deces sau invaliditate totala permanenta in cazul pilotilor si pasagerilor pana la suma totala de 287.500 euro .
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate.
In acest sens, ministrul a precizat ca "daca era vorba despre Delta Dunarii sau despre alta zona, atunci era alt treaba, dar Marea Neagra, nu".
In iulie 2013 si ufologul Grant Cameron a publicat opiniile sale despre acest subiect.
domnul Cuc poate sa vina sa vada care sunt conditiile pentru podul de la Drajna, adica sa vada cu ochiul propriu si personal si nu numai, deci toti ministrii e bine sa meaga in teritoriu, asa cum a inceput sa mearga foarte bine si Razvan Cuc si Daniel Suciu, sa vorbeasca despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a facut si sa discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, si cu autoritatile locale despre domeniul de activitate respectiv si asa vor afla mai multe, a mai spus liderul PSD.
Am discutat cu Lucescu numai despre fotbal. Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Patru dintre pasagerii raniti in accidentul de autocar din Muntenegru prezinta risc vital si sunt conectati la aparate, anunta reprezentantul clinicii KCCG din Podgorita, citat de site-ul de stiri RTCG, potrivit Mediafax.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
FARCAS(=) Cititorii revistei Magazin isi amintesc, desigur, ca in 1995, a fost difuzat in toata lumea un filmulet senzational, despre care s-a spus ca reprezinta autopsia unui extraterestru, recuperat dintr-un OZN care s-a prabusit, in iulie 1947, langa orasul Roswell din New Mexico.
Acestea sunt detalii din viata lui Stephen Paddock, barbatul care a ucis 58 de oameni in Las Vegas.
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Cristian Tudor Popescu, despre Serban Huidu: ... aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
O varianta a acestei hotii este faptul ca individul care a intrat in tine iti va cere bani ca sa treaca cu vederea accidentul. ... soferul iti va reprosa accidentul, pretinzand ca l-ai unteles gresit, ca el nu te-a lasat de fapt sa treci.
Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
google-analytics.com