Cautare

1653 de rezultate pentru "deranjamente telecom internet" (3.03 secunde)
Într-un discurs rostit sâmbata la Venetia, la summit-ul operatorilor europeni de telecomunicatie, comisarul Reding a dat România drept exemplu negativ privind „legislatia slaba si inconsistenta“ în acest domeniu.
Grupul Saudi Oger este proprietarul operatorului de telecomunicatii Oger Telecom, prezent pe pietele din Arabia Saudita, Liban, Iordania, Africa de Sud si Turcia.
Stagira (actual Axel Telecom)- 2. 856. 691,33 dolari; Oscar Maritime- 2. 832. 817,43 dolari; Conav J&T Shipping- 2.
In cei 18 ani, reprezentantii companiei estimeaza ca s-au dezvoltat si implementat proiecte de Retail Branding (shwroom-uri auto, supermarket-uri si hypermarket-uri, dealeri telecom, banci, magazine, restaurante, etc.) pentru peste  15.000 locatii si s-au semnalizat (totemuri, pazii copertine, bandouri, semne directionale, casete al pompa, etc.) peste 750 de benzinarii, ambele categorii atat in Romania cat si la nivel international.
' Organizarea GLOBAL FORUM la Bucuresti este ocazia perfecta de a repune in dezbaterea reprezentantilor industriei telecom o serie de subiecte mai actuale decat oricand:
Syscom Digital, condusa de Maia Novolan, om cu 15 ani de experienta in interactive, telecom si media, s-a impus, in mai putin de 1 an de la lansare, ca unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu, castigand increderea unor companii importante cum ar fi:
Operatorul de telecomunicatii RCS&RDS, controlat de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, 41 de ani, este la un pas de a-si cumpara rivalul UPC, fostul Astral, cu care se bate de peste 15 ani pe piata de cablu intr-o tranzactie care s-ar ridica in jurul a 300 de milioane de dolari.Conform unor surse de pe piata, Teszari - care detine 43% din RCS&RDS - este in proces de selectie a bancii de investitie care trebuie sa-i asigure finantarea pentru aceasta tranzactie care daca s-ar realiza, ar schimba fundamental toata piata telecom romaneasca, care este extrem de fragmentata si cu o concurenta acerba.
"Pana la Craciun cred ca putem avea o tableta aproape perfecta", spune fostul sef al arbitrului telecom. Ca public tinta, cei de la Televoice au mentionat studentii, freelancerii si managerii din IT.
Posesorii telefoanelor nu sesizeaza de obicei problema pana nu primesc factura, iar operatorii telecom ajung in cele mai multe cazuri sa suporte cel putin o parte din costuri.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Aceasta a impus companiilor din telecom o taxa de 3% pe cifra de afaceri. Grupul german Telekom ar lua in calcul sa isi vanda operatiunea din Romania.
Daca in orice alt domeniu economic sustinem rezolvarea problemelor pe calea functionarii unei concurente robuste, in domeniul farmaceutic apreciem ca interventia legiuitorului este bine venita, tinand cont de impactul produselor farmaceutice asupra sanatatii umane. Piata farmaceutica este cel de-al treilea investitor in publicitatea TV, dupa telecom si cosmetice.
Ilie Serbanescu) O adevarata lovitura a plasat cotidianul de business Ziarul Financiar intregii dezbateri economice - dominata de problemele incetinirii cresterii economice, adancirii deficitelor comerciale si de cont curent si agravarii crizei de forta de munca si marcata, de la sfarsitul anului trecut, de controversele privind masurile guvernului PSD-ALDE impotriva abuzurilor de monopol ale principalelor companii din energie, telecom si sistemul bancar.
Panduri sector 5, unde cu ajutorul unui bomfaier au sectionat 250 metri cablu de telecomunicatii ce apartin unei societati comerciale de profil telecom, cablul urmand sa fie transportat in orasul Voluntari pentru valorificare, cu autoturismele suspectilor.
CNSAS va publica pe Internet deciziile definitive ale Colegiului institutiei in cazul persoanelor care au facut politie politica, a decis ieri Camera Deputatilor, adoptand in acest sens o initiativa legislativa de modificare a Legii CNSAS propusa de trei deputati PSD si unul PRM.
Un sondaj desfasurat pe Internet il da pe Klaus Iohannis preferatul romanilor pentru postul de premier al Romaniei. ... 950 Sondajele pe Internet au valoare informativa, insa sociologii nu le iau in calcul din cauza esantionului aleator.
- Raportul de vizita, precum si raspunsul motivat sunt publice si se afiseaza pe pagina de internet a institutiei vizitate, pe cea a autoritatii publice in subordinea si coordonarea careia se afla aceasta, precum si pe cea a Consiliului de monitorizare, cu exceptia datelor personale.
Cea de a doua categorie de spatii de cazare in regim hotelier se refera la garsonierele, apartamentele si casele apartinand unor persoane fizice sau chiar unor firme care nu au ca obiect de activitate industria turistica, dar care le ofera spre inchiriere sezoniera de obicei prin intermediul anunturilor de mica publicitate de pe Internet sau din paginile diverselor publicatii.
Numarul de conexiuni care ofera posibilitatea de a accesa serviciile de acces la Internet in banda larga a crescut cu 60% in primul semestru al anului 2006, de la 750.000 de conexiuni in decembrie 2005, la aproximativ 1,2 milioane la 30 iunie 2006.
google-analytics.com