Cautare

1874 de rezultate pentru "dansuri facultatea de sport" (7.53 secunde)
Ora de Pilates la Shape Art Pilates /Autoare:
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... A venit randul unui mare om sa fie cinstit de cei care i-au fost aproape, i-au apreciat calitatile, fiind vorba despre celebrul comentator sportiv Sebastian Domozina.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia. ... Tocmai venisem de la parinti si l-am intalnit la acea terasa.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va utila salile de sport care au fost construite sub guvernarea sau cu banii obtinuti din pariuri.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Locuitorii din Ovidiu vor avea parte in aproximativ noua luni de o sala de sport moderna. "De ieri (luni - n. ... ) a inceput constructia noii sali de sport din Ovidiu termenul de executie al lucrarilor fiind de aproximativ 9 luni. Este o sala moderna cu 150 de locuri.
Guvernul si NOUA SALA POLIVALENTA de 60 milioane de euro:
google-analytics.com