Cautare

408 de rezultate pentru "daniela condurache" (3.87 secunde)
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Poti fi tu Sofia Vicoveanca, Ioan Cobala sau Daniela Condurache, daca n-ai adeziune la vreun partid aflat la putere, adio nominalizare.
Acesta a amintit ca, pe 15 decembrie 2008, presedinta Fondului, Daniela Lulache, afirma ca Fondul Proprietatea va avea profituri peste asteptari, iar in noiembrie Mircea Ursache estima ca profitul urma sa urce in 2008 la 150 de milioane de euro, fata de 100 de milioane de euro in 2007.
Daniela Dragomir s-a transferat de la CJC la Directia de Munca pe fondul presiunilor Dincolo insa de toate aceste agitatii si nume aruncate in stanga si in dreapta, atat senatorul Puiu Hasotti, cat si deputatul Andrian Mihei - ambii liberali - au spus ca vor fi evaluate prestatiile directorilor democrati de la institutii si ca se vor lua deciziile care se impun.
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Presedintele Partidului Conservator, Daniela Popa, a declarat, joi, la Arad, ca formatiunea pe care o conduce nu va face aliante cu alte partide la alegerile locale din acest an.
Mircea Geoana si Daniela Popa au precizat vineri, intr-o conferinta comuna, ca nu doresc sa discute deocamdata despre "pielea ursului din padure", subliniind insa ca programul ofertei comune de guvernare este prioritar si urmareste rezolvarea punctuala a problemelor cetatenilor in plan economic si social.
Presedintele PC, Daniela Popa, s-a adresat vineri presedintelui PSD Mircea Geoana cu titularura de viitor prim-ministru. "Doamnelor si domnilor, si de ce nu domnule viitor prim-ministru Mircea Geoana", a spus Daniela Popa in debutul discursului sau sustinut la reuniunea Consiliilor Nationale ale PSD si PC.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au luat la puricat averea deputatului independent, Daniela Buruiana. ... In cazul deputatei Daniela Buruiana Aprodu, inspectorii ANI au gasit suspect modul in care au disparut fara urma mai multe bunuri din declaratiile de avere.
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
416/2001", a declarat Daniela Neagoe, director executiv adjunct al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
DEEA MAXER, OSPATAR PENTRU DANIELA GYORFI La evenimentul TE INVITAM LA RESTAURANT ... DIN DRAGOSTE PENTRU COPII a venit sa sustina un recital si Daniela Gyorfi, care a fost insotita de impresarul si sotul sau, George Tal.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Daniela Catanas recomanda liftingul cu fire resorbabile care revitalizeaza tesuturile faciale si corporale moi. ... Daniela Catanas. ... Daniela Catanas. ... Daniela Catanas se regasesc:
Sanda Manu, fiind coleg de grupa cu Vlad Radescu si de generatie cu Horatiu Malaele, Dan Condurache, Maria Ploae (suplimentar, a absolvit cursurile de pantomima si music-hall, ale aceluiasi institut).
Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Vezi cat de bine arata fiica unui savant si a unui toxicolog Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Curatorul expozitiei este Daniela Frumuseanu, de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design.
google-analytics.com