Cautare

106 de rezultate pentru "creatii" (2.52 secunde)
Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti.
La 16 iulie 1866, aceeasi revista ii publica poezia Din strainatate, urmata de noi creatii ale poetului care vad lumina tiparului - Speranta, si Misterele noptii.
Dulciurile, fumatul, mancarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul si sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta intr-o noua ipostaza, alaturate noilor sale creatii vestimentare din colectia Glitter.
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
Mai multe detalii despre aceste creatii gasiti pe www.facebook.com/GLIE.Oficial. ... Chiar si strainii sunt interesati de aceste creatii inedite, dar cei mai multi cumparatori tot romanii raman.
Cloche propune atat creatii custom made, cat si colectii ready to wear. Eu le preconizez un viitor frumos, caci creatiile lor au niste atuuri atemporale ;
Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Deea Maxerm Marguerita de la Clejani, Iana Novac, Florentina Opris, Oana Roman, Julia Jianu, Laurette sunt cateva dintre vedetele ce poarta creatii Victoria Sava.
Vedeta o felicita pe Carmen Iohannis pentru ca nu de putine ori a ales sa poarte creatii romanesti la vizitele oficiale.
Evenimente inedite In perioada 16 â€" 18 martie, intre orele 10:00 â€" 22:00, copiii sunt asteptati la expozitia de creatii din piese LEGO® Spring Brickville organizata de RoLUG si instalata la parterul centrului comercial, in zona main square.
se stie ca cele mai importante si cele mai inalte creatii de cultura, poetice, artistice, sau filosofice, din Europa apuseana, nu apartin neaparat popoarelor celor mai bine inzestrate cu duhul.
1909-1939, patruzeci de creatii iconice semnate Madeleine Vionnet, revolutionand felul in care vestimentatia era perceputa si redata prin intermediul picturii, sculpturii si al muzicii.
Jakob Schuh, Jan Lachauer), adaptat dupa indragita carte pentru copii a lui Roald Dahl si premiat la Annecy pentru Cea mai buna producție TV, sau celebrele creatii pentru copii produse de Les Films du Nord, Unicornul / The Unicorn (r.
Va fi un eveniment dedicat dragostei, venirii primaverii, dar si satirei si rasului. Pot fi admirate creatii de genul grafica satirica, dar si portrete caricaturizate.
Preparate din legume sau carne, dar si diferite tipuri de branzeturi, pot fi condimentate cu amestecul special de boabe de piper pentru a avea un gust deosebit. Condimentele premium de la Kotanyi dau o savoare speciala preparatelor traditionale sau noilor creatii culinare. Lasati-va inspirati de acestea!
Retete traditionale, dar si creatii culinare originale si inovatoare devin irezistibile cu mirodeniile de la Kotanyi. Lasati-va inspirati de acestea!
aluaturi, budinci, compoturi, orez cu lapte si lichioruri, dar si zaharul vanilat sunt imbogatite, in mod irezistibil, cu un gust rafinat de Batonul de Vanilie de Bourbon de la Kotanyi. Nobletea consacrata a vaniliei isi gaseste aprecierea in noi creatii culinare originale sau traditionale. Lasati-va inspirati de acesta!
Pot pune punct, intr-un mod dramatic, evolutiei sale.Pericolele pe care le-am dat ca exemplu vin de la creatii ale secolului XX, dar nu ne indoim ca in secolul urmator, ca si in celelalte, vor fi scornite alte tehnici, mult mai distrugatoare.
In colectia Zestrea, fota, ia, braul sau ilicul sunt surse de inspiratie pentru broderii moderne utilizate in creatii vestimentare contemporane, imbinand maiestria materialelor pretioase, precum dantela, tul, catifea si matase metalizata si a broderiilor elaborate, de inspiratie medievala.
Desi craniul Mitchell-Hedges a fost considerat esenta acestui gen de creatii, au mai fost descoperite si alte cranii similare, care au ridicat mari semne de intrebare.
Acest patrimoniu cuprinde un numar de 518 de creatii interbelice si contemporane, insemnand pictura, sculptura, grafica si arta decorativa si provin din achizitii, donatii, din tabara studenteasca de creatie din anul 1984.
google-analytics.com