Cautare

297 de rezultate pentru "covid" (2.52 secunde)
Incepe vaccinarea cu a patra doza de vaccin impotriva COVID-19 in Romania! ... Cei care nu au medic de familie pot merge la oricare cabinet care detine vaccinuri anti-COVID.
Daca ne pregatim deja de vacanta trebuie sa stim si ce tari cer in continuare certificate de vaccinare pentru covid 19. ... Cetatenii romani vor putea intra in Bulgaria prin orice punct de trecere al frontierei, aici certificatul verde COVID nu mai este solicitat.
- Teama de Covid-19 poate sa duca la insomnii, depresie si dorinta de sinucidere? ... Totusi, vazute ca metode de protectie impotriva Covid-19, putem spune ca pana la aparitia unui vaccin anti-Covid-19 izolarea si distantarea sunt cele mai eficiente metode de limitare si combatere a infectarii.
SUA reiau protocolul pentru COVID-19. Aeroportul Newark din New Jersey a introdus un program de depistare a noilor tulpini COVID-19.
Octavian Iacob, regizorul roman acceptat cu bursa si absolvent al New York Film Academy, se alatura demersurilor voluntarilor de a-si sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care indeamna la solidaritate si ajutor pentru seniorii din Bucuresti, in lupta impotriva COVID-19.
Mai mult, nu exista probe care sa fi dovedit ca Covid-19 (denumirea oficiala a virusului corona, n.
Este acum internat la Spitalul Victor Babes si prezinta simptome de infectie cu COVID-19 Un alt caz de coronavirus a fost anunțat de autoritațile romane, ridicand numarul total la 36.
Paolo Ascierto, imunolog celebru in lupta cu melanomul cutanat, medic italian din Napoli, a dat tocilizumab, un medicament folosit in artrita reumatoida, la pacientii #COVID cu pneumonie forma severa si a obtinut rezultate foarte bune, pacientii scazand necesarul de oxigen.
1.051 de persoane au fost declarate vindecate si externate, 332 de persoane infectate cu COVID-19 au decedat de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 246 de noi cazuri de imbolnavire.
7 lucruri pe care nu le stim inca despre COVID-19, in ciuda tuturor eforturilor depuse de cercetatori. ... O cautare pe motorul de cautare de lucrari stiintifice intoarce peste 180.000 de rezultate pentru COVID-19.
MIHAI DUTA ) Multi romani se intreaba daca sa mai mearga anul acesta in Grecia de teama masurilor anti-COVID. ... Acolo a asteptat cam 50 de minute, asta pentru ca bulgarii verificau declaratiile despre luarea la cunostinta a masurilor anti-COVID, iar multi romani nu le aveau completate.
Exista mult mai multe cazuri de COVID-19 decat cazurile raportate, spune dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti.
Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel a declarat, intr-un interviu exclusiv pentru Digi24, ca noul virus COVID-19 este de 10 ori mai slab decat virusul gripal.
Astfel, Italia a ajuns la un bilant de 64.036 de decese provocate de COVID si a depasit sambata Marea Britanie (64.026), care este urmata de Franta (57.567), Spania (47.624), Rusia (46.453) si Polonia (22.676).
Clinica Nera, unde Petrica Mitu-Stoian efectua tratament post-COVID, a avut prima reactia dupa moartea maestrului.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
O profesoara din Arges a murit de COVID la doar 46 de ani.
Astazi vorbim despre vaccinarea gravidelor si despre procedeul prin care ajung anticorpii anti-COVID de la mama la fat. Prin vaccinarea mamei, ajunge si fatul protejat.
In ultimele 24 de ore au fost 6.291 de cazuri noi de COVID-19. Alte 405 decese au fost raportate de autoritati, in timp ce la ATI sunt 1.823 de pacienti internati in stare grava.
COVID a luat 2.819 vieti in ultima saptamana. V. Gheorghita: ,,Romania ar putea atinge 75% imunitate de grup". Medicii spun ca trebuie sa fim pregatiti pentru valul cinci.
google-analytics.com