Cautare

297 de rezultate pentru "covid" (2.64 secunde)
Mircea Iliescu, genetician la Cambridge, a explicat ce putem face pentru a ne proteja de noua tulpina africana COVID. ,,Virusul va evolua intotdeauna, dar noi putem avea o reactie de precautie", spune specialistul.
Calatorii romani, care vin din tari africane, unde a aparut noua varianta de COVID-19, intra in carantina, a declarat, sambata, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila. Epidemiologul spune ca in continuare vaccinarea este solutia oportuna pentru protectie impotriva COVID-19.
Catalonia a introdus vineri certificate COVID-19 pentru spatiile inchise. Joi au fost eliberate 173.300 de certificate COVID-19 in Catalonia.
Regulile cehe impun ca un pacient pozitiv sa respecte doua saptamani de autoizolare. Zeman a contactat Covid imediat dupa o perioada petrecuta la terapie intensiva, pentru probleme fara legatura cu acestea.
Alti trei sportivi de la clubul de rugby CSM Stiinta Baia Mare sunt bolnavi de COVID, anunta, marti, DSP Maramures.
Autoritatile au anuntat marti peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, de doua ori mai multe fata de ziua anterioara.
Sotia cantaretului de folk, Victor Socaciu, Brandusa, impreuna cu fiica acestuia, Ana Maria, au dezvaluit marti ca artistul ar fi decedat in urma unei infectii nosocomiale, dupa ce se internase pentru un drenaj la plamani, post-COVID.
Rafila a vorbit si despre certificatul COVID-19, proiect abandonat in Coalitie dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. La randul sau, Adriana Pistol a explicat adoptarea certificatului ar fi redus presiunea pe spitale in valul generat de varianta Omicron.
Pandemia de fake news legata de COVID-19 continua cu cea mai recenta teorie legata de tulpina omicron a SARS-CoV-2. In ultimele saptamani, o postare care leaga un joc numit "Omikron:
Aproape 1.700 de noi infectari cu COVID au fost anuntate in bilantul provizoriu al ultimei zile din an si 38 de decese, dintre care unul anterior.
Paris Saint-Germain a anuntat ca patru jucatori au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Printre jucatorii PSG se afla si Leo Messi.
In ultimele 24 de ore au fost 3.900 de cazuri noi de COVID-19, mai mult decat dublu fata de ziua anterioara cand au fost raportate 1.756 de infectari.
Aproape 4.900 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore. De asemenea, au fost inregistrate 30 de decese, potrivit bilantului provizoriu.
Vaccinatii vor sta acasa doar sapte zile daca sunt depistati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut de secretarul de stat din ministerul Sanatatii Adriana Pistol, intr-un interviu la jurnalistul Digi24.
OMS anunta ca s-au inregistrat peste 9,5 milioane de cazuri de COVID-19 la nivel global. In ultima saptamana s-a inregistrat o crestere de 71% a numarului de cazuri.
Persoanele vaccinate care sunt contacti directi ai unor pacienti COVID vor sta in carantina 5 zile, iar cele nevaccinate - 10 zile, potrivi unei hotarari aprobate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.
Incidenta cazurilor de COVID-19 in Capitala a ajuns luni la 2,57 la mia de locuitori, in crestere fata de ziua anterioara, cand era de 2,17 la mie.
Vaccinul Corbevax foloseste tehnologia clasica si poate fi produs mult mai usor decat celelalte vaccinuri anti COVID dezvoltate pana in prezent.
CNAS deconteaza spitalelor 413 lei/pacient pentru evaluarile post COVID. La Spitalul Orsova, 25 de fosti pacienti COVID vor fi evaluati/saptamana.
Numarul de reinfectari cu COVID-19 raportat in Spania in ultimele doua saptamani a depasit numarul total de reinfectari documentate in tot restul pandemiei, potrivit ultimelor date ale cercetatorilor spanioli, citate de The Guardian.
google-analytics.com