Cautare

187 de rezultate pentru "costin" (3.82 secunde)
Printre colaboratorii din primul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. N. Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. Cotidianul Adevarul este editat in prezent de Adevarul Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Printre colaboratorii dinprimul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. N. Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. Cotidianul Adevarul este editat in prezent de Adevarul Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu.
Antrenorii CS Universitatea, Costin Dumitrescu si Catalin Popescu, au trimis in teren jucatorii: Paun, Stefanov (portari); Maxim (4 goluri), Muscalagiu (1), Luntraru (6), Pauna (7), Serban (6), Voicu (2), Nitu (5), Iacob (2), Craciun (6) si Caragui (4).
Gabriel Torje 29, Costin Lazar 44, Valerica Gaman 90, Alexandru Maxim 90+3. Turcia - Estonia 3-0, la Istanbul. Au marcat:
Decizia finala a apartinut Comitetului Executiv al FRF, care a hotarat, la propunerea lui Dumitru Costin, reprezentantul AFAN, disputarea unui meci de baraj pentru mentinerea in primul esalon, intre echipa Rapid, care nu a indeplinit criteriul financiar din manualul de licentiere, si Concordia Chiajna, formatia retrogradata sportiv cel mai bine clasata (locul 15 in sezonul precedent).
In cadrul evenimentului organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi, George Costin a primit, in lipsa, premiul "cel mai bun actor in rol principal", pentru rolul Maiorul din spectacolul "Familia Tot", la Centrul Cultural pentru UNESCO "Nicolae Balcescu" din Bucuresti.
Aceasta aniversare nu putea fi mai bine marcata decat prin "Sybil I", o sculptura de 2,5 m creata de Costin Ionita si vedeta Licitatiei aniversare, ce va avea loc luni, 25 mai, ora 21:00, pe www.lavacow.com.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, este plecat la un targ de cristale la Iasi.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, geolog si el, este plecat la un targ de cristale la Pascani.
Cu ocazia celebrarii Zilei Europei, la Grupul Scolar "Costin D. Nenitescu" din Craiova s-au desfasurat ieri o serie de manifestari avand ca scop apropierea cetateanului de valorile esentiale ale Uniunii Europene.
Costin Ionescu, C. Pantazi) Victoria socialistului Igor Dodon in prezidentialele din Republica Moldova si cea a candidatului sustinut de stanga in prezidentialele din Bulgaria, Rumen Radev, intaresc influenta rusa la nivelul puterii politice in tarile din jurul Romaniei, tara ce gazduieste elemente ale scutului antiracheta american.
- Du-te-n aia a ma-tii, Dumitru Costin! Gunoi nenorocit! - Nu stiu de ce mi se plimba prin scafarlie o banuiala: afacerea atacului chimic din Siria, respectiv raspunsul SUA, cu rachete de croaziera, nu este de uz extern, ci de uz intern, o rafuiala a lui Trump cu echipa lui Obama.
Ori datorita negustorilor aromani ajunsi in nordul Dunarii, ori datorita contactelor personale in Imperiul Otoman, Miron Costin si Dimitrie Cantemir ii cunosc pe aromani si mentioneaza existenta lor si identitatea lingvistica cu romanii.
Virgil Magureanu - 18%, Virgil Ardelean - 14%, Gheorghe Fulga si Ioan Talpes - 11%, Catalin Harnagea - 9% si Costin Georgescu - 8%.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Tinand cont ca si la organizatia municipala, ca si la cea judeteana, s-au petrecut modificari, s-a procedat la constituirea si alegerea noului Consiliu Municipal si Birou Executiv. Astfel, Emanuela Gavrila a fost aleasa presedinte, Costin Rasauteanu - prim-vicepresedinte si Andreea Georgiana Jurca - secretar executiv.
Presedintele BNS, Dumitru Costin, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Spania este singura tara care a pastrat vizele pentru muncitorii romani, iar acest lucru contravine legislatiei europene.
Reamintim ca unul dintre noii administratori ai SC Mamaia S. A. este Costin Sorici, un tanar manager doctor in economie, al carui copil a fost botezat de familia Stavrositu.
, in magazinul aflat la intersectia strazilor Dimitrie Bolintineanu cu Miron Costin, in apropierea Colegiului National "Constantin Bratescu". Dupa ce au fost sesizati de catre un cadru didactic ca angajatii unitatii comerciale mai sus amintite vand tigari elevilor, comisarii CRPC s-au deplasat la locul indicat.
google-analytics.com