Cautare

521 de rezultate pentru "cosmin silaghi" (2.71 secunde)
La Adunarea Generala a organizatiei locale au fost prezenti presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir, si consilierii judeteni Eugen Silaghi si Gabriel Monea, membri ai Biroului Politic Teritorial PNL Constanta.
Ovidiu Ioan Silaghi Este de profesie inginer din Satu Mare si este pasionat de scrima si lectura. A fost ministrul IMM-urilor, comertului, turismului si profesiilor liberale.
Cristian Adomnitei, Cristian Buican, Ioan Ciugulea, Cristina Pocora, Nini Sapunaru si Ovidiu Silaghi Din BPC mai fac parte presedintele re-fondator Radu Campeanu si presedintele de onoare Mircea Ionescu-Quintus.
Pe acolo a fost si Dan Iosif, acolo au fost si Romeo Raicu, Silaghi Popa. Nu stiu cum (...) a ajuns (Teodor Maries - n.r.) presedinte al Asociatiei si, din explicatia lor, n-are functie politica.
Primul proiect de lege care prevedea acest lucru a fost initiat in 2005 de liberali, intre care Ovidiu Silaghi, ministru al IMM-urilor.
Voiculescu a mai turnat o verisoara/ Paraschiva Silaghi deconspira turnatoriile lui Felix: Din cauza lui am avut probleme!/ Verisoara lui Voiculescu:
Ministerul Transporturilor - Ovidiu Silaghi Ministerul Muncii - PNL Mariana Campeanu. Ministerul Mediului - Rovana Plumb. Ministerul Comunicatiilor - Dan Nica.
UPDATE 22:45 Basescu a schimbat cateva cuvinte razand cu ministrii Agriculturii, Daniel Constantin, Muncii, Mariana Campeanu, si Transporturilor, Ovidiu Silaghi.
Premierul Victor Ponta va fi insotit, in aceasta vizita oficiala, de ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, de cel al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, precum si de ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar.
De asemenea, ar putea candida, in ciuda relatiei tot mai reci cu Crin Antonescu, si actualul ministru PNL al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, care se bucura de sprijinul premierului Victor Ponta si de cel al fostului premier Calin Popescu Tariceanu.
In tara candideaza si 12 actuali ministri, respectiv Puiu Hasotti, Rovana Plumb, Daniel Constantin, Mircea Dusa, Mariana Campeanu, Dan Nica, Eduard Hellvig, Daniel Chitoiu, Ovidiu Silaghi, Mihai Voicu, Dan Sova, Radu Stroe, dar si o serie de parlamentari.
• Ovidiu Silaghi - vicepresedinte executiv cu atributii privind relatiile externe; • Florin Alexe - vicepresedinte executiv cu atributii de coordonare a organizatiilor speciale (TNL, OFL, CSL).
Chiar luam atitudinea microbistului tembel si ne prefacem ca nu stim ce hram poarta Silaghi? Basescu a punctat corect, pleznind pe greseala adversarului - ne place sa admitem sau nu.
Daniel Barbu, Catalin Beciu, Radu Boroianu, Steluta Cataniciu, Petru Ehergartner, Gratiela Gavrilescu, Andrei Gerea, Virgil Guran, Sorin Iliesiu, Nicu Marcu, Marius Mateescu, Nicolae Nasta, Ion Pargaru, Dam Paun, Ovidiu Silaghi, Mihai Stanisoara, Radu Stroe, Jean Turcan, Ioan Utiu.
CNSLR-Fratia se opune modificarii legii sindicatelor CNSLR-Fratia a luat act cu ingrijorare de initiativa legislativa a deputatilor PNL, Dan Horatiu Buzatu si Ioan Silaghi, privind modificarea Legii Sindicatelor, in sensul de a introduce incompatibilitatea intre functia de lider de sindicat si cea de parlamentar, a declarat, ieri, Marius Petcu, presedintele CNSLR-Fratia.
Un prim indiciu ca poate vara aceasta turismul de pe litoral va fi mai bine gestionat si va constitui o prioritate si pentru autoritatile centrale, il reprezinta faptul ca noul ministru pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi a facut o vizita la Constanta la doar o saptamana dupa ce a fost numit in functie.
Ministrul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a declarat ca pentru Regiunea de Nord-Vest s-a obtinut din partea UE o cofinantare de 60% pentru proiectele ce vor fi depuse prin Programul "Promovarea exportului romanesc".
In plus, in aceasta perioada in Austria are loc o dezbatere referitoare la dezvoltarea durabila a turismului, iar Delta Romaneasca este un bun exemplu de conservare si durabilitate", a explicat Ovidiu Silaghi, ministrul pentru IMMuri, comert, turism si profesii liberale.
Ministrul transporturilor a mentionat ca, impreuna cu ministrul pentru IMM-uri si turism, Ovidiu Silaghi, va prezenta Guvernului un memorandum pentru legarea a 120 de zone turistice cu mare potential de dezvoltare la drumuri europene prin drumuri nationale.Pentru 2008, Orban a explicat ca obiectivul este solutionarea din punct de vedere juridic a preluarii tronsoanelor de drum comunale, orasenesti, judetene, forestiere, la drumurile nationale, iar apoi demararea procedurilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate.
Pana acum, aceste decizii se luau intr-un birou, la nivel de functionari, dar am considerat ca acest parteneriat public-privat este necesar si benefic", a declarat ministrul pentru intreprinderi mici si mijlocii, comert, turism si profesii liberale, Ovidiu Silaghi.
google-analytics.com