Cautare

427 de rezultate pentru "cosmin bonica" (2.78 secunde)
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva secretarului de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC) Cosmin Mihai Popescu si a presedintelui Comisiei economice de buget-finante din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Lucian Paraschiv.
Valeriu Cosaceanu, specialist in activitatea Regiei de Transport, al carei director general a si fost, si Cosmin Calin, jurist de meserie.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Liberalii demisionari au fost intampinati la sediul PNL Dolj de secretarul coordonator al organizatiei, Cosmin Enea. "Sunt 25 de demisionari din 1.800 de membri, cat are organizatia municipala.
"Nu am fost chemati" La randul lui, presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ieri ca cei in masura sa elaboreze o strategie postaderare sunt "cei care au contact cu Guvernul", partidele de opozitie putand contribui doar cu unele amendamente.
In aceeasi situatie se afla si partidul lui Cosmin Gusa, existenta PIN-ului la Mangalia putand fi pusa la indoiala - daca nu s-ar sti faptul ca formatiunea are o filiala locala de anul trecut.
Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii), Cosmin Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Ioan Ion (MApN), Maria Muga (Ministerul Muncii), Daniela Andreescu (Ministerul Muncii), Catalin Danila (Ministerul Muncii), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor), Ion Andreica (Ministerul Transporturilor), Mircea Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Bogdan Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Matei Dumitru (Ministerul Educatiei), Vasile Nistor (Relatia cu Sindicatele), Petrisor Morar (Secretariatul pentru Revolutionari).
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Astfel, baietelul, Cosmin Florescu pe numele lui, a devenit presedintele copiilor pentru Camera Deputatilor. Copii au prevazut in lege "sa avem totul gratis, sa ne uitam cat vrem noi la televizor si sa nu mai spunem poezii cand vor parintii".
La randul sau, reprezentatul PD la dezbatere, deputatul Cosmin Pop, a spus ca revizuirea Constitutiei este o provocare, "dar asta nu inseamna ca se va reinventa apa calda".
Premierul a decis revocarea mandatului in CES pentru fostul ministru al Muncii Gheorghe Dobre, fostul secretar de stat PD in Ministerul Economiei Cosmin Popescu, fostul presedinte democrat al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale Mihai Seitan si fostul secretar de stat PD in Ministerul Administratiei Mircea Toader.
Potrivit lui Cosmin Gusa, criteriul se refera la faptul ca toti candidatii PIN trebuie sa aiba varste intre 30 si 40 de ani, astfel incat sa nu poata avea "legaturi consistente" cu regimul comunist.
Astfel, la propunerea consilierului local PD Cosmin Paun, Laurentiu Curduman a fost ales membru in Adunarea Generala a Actionarilor a societatii Apa Canal, post care revenea Partidului Democrat, dupa cum a precizat si primarul Dumitru Nicolae.
Astfel, in timp ce presedintele Organizatiei Locale a Partidului Verde, Ion Stefan, este total impotriva acestui imprumut, care, dupa parerea sa, nu este decit o manevra a actualei conduceri a municipiului pentru a se pregati de alegerile ce vor avea loc peste putina vreme, consilierul local Cosmin Paun (PD) sustine ca este de acord cu imprumutul, dar in anumite conditii.
Potrivit lui Cosmin Gusa, liderul formatiunii, in cazul candidatului aflat pe locul trei, Veronica Radulescu, s-a facut o derogare din partea comisiei de validare a candidaturilor, aceasta neintrunind conditia de a avea minimum 30 de ani, dar s-a tinut cont de faptul ca este absolventa a doua facultati si este singurul candidat al PIN care cunoaste cinci limbi straine.
In acest context, partidul lui Cosmin Gusa i-a adresat lui Eugen Ovidiu Chirovici - Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania - sa se delimiteze de respectivele actiunile de influentare a votului.
Strangerea semnaturilor este facuta de PIN in conditiile in care, pana la aparitia in Monitorul Oficial a hotararii privind stabilirea datei alegerilor, liderul Cosmin Gusa nu se edificase daca partidul sau poate sau nu sa se inscrie in cursa electorala.
Consilierii PNL Florin Chelaru si Andrei Cosmin sunt initiatorii unui proiect de hotarare referitor la schimbarea din functie a viceprimarului PLD Stefan Galbau, "in baza Legii 215, care spune ca, in momentul in care primarul, viceprimarul sau consilierii nu mai fac parte din formatiunea politica de la momentul candidaturii se autosuspenda", a explicat motivul demersului Florin Chelaru.
Presedintele PIN, deputatul Cosmin Gusa, a prezentat un Top 100 al "parlamentarilor expirati", despre care afirma ca "sunt penali" sau "se afla in lupta cu trecutul".
Este vorba despre PLD, care are o filiala locala incepand cu aceasta vara si PIN, partidul lui Cosmin Gusa, care are la Mangalia o filiala destul de "anemica".
google-analytics.com