Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (3.12 secunde)
Presedintele Traian Basescu si guvernantii au preferat sa se plimbe, inutil, printre ape, in loc sa solicite sprijinul Uniunii Europene, care are o serie de resorturi, pentru astfel de situatii limita, avertizeaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Corina Cretu: "Traian Basescu este un fel de Viktor Orban!" Dispretul lui Traian Basescu fata de Constitutie si norme democratice il aseamana pe seful statului cu premierul ungar Viktor Orban, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu, pe blog.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, referindu-se la ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, ca are sentimentul existentei unei strategii negative, in conditiile in care membrii propusi ai Cabinetului Ponta sunt atacati pe rand.
Corina Cretu: Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
Corina Cretu: ... Corina Cretu. ... Solidaritatea colegilor nostri ne intareste in aceasta inclestare pe care ne e tot mai greu sa le-o explicam", scrie Corina Cretu, pe blog.
DeCeNews - Corina Cretu, despre situatia de la Kiev: ... Ce se va intampla cu Ucraina pe viitor Corina Cretu, europarlamenta PSD, a vorbit intr-un interviu acordat DC News despre situatia din Ucraina si implicarea Uniunii Europene in rezolvarea crizei de la Kiev.
Suntem inca sub impactul emotiilor si bucuriei produse de numirea europarlamentarului roman, D-na CORINA CRETU, in functia de Comisar European pentru politici regionale.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media.
• UPDATE (22.50) Pe RTV (controlata de Ghita) este transmisa, din unul din studiourile Realitatii TV, o emisiune despre Regele Mihai, moderata de Catalin Striblea si Corina Dragostescu.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti invitata speciala al serii, Corina, va asteapta la CrazyLicious Party.
Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Printre laureati, se numara CORINA CHIRIAC, TALISMAN, compozitorul si dirijorul IONEL TUDOR.
Corina Cretu: "Traian Basescu este factorul declansator al revoltei magistratilor" Motivul revoltei magistratilor este deficitul de democratie iar factorul declansator este presedintele Traian Basescu care a intervenit de o maniera nedemocratica in procesul de alegere a presedintelui si vicepresedintelui CSM, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu.
Corina Cretu a postat pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare: ... Romanii au trimis in Parlamentul European una dintre cele mai puternice delegatii social-democrate din intreaga Europa, considera europarlamentarul Corina Cretu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte S&D, intr-un comunicat de presa.
Corina Valceanu - Fondator & CEO - agentia Fireworks Public Relations - vorbeste despre principiile de viata care devin principii de business. ... - Cine este Corina Valceanu si ce plus aduce agentia Fireworks Public Relations?
5 Camelia si Corina Voiculescu 1 - 1,1 mld. ... 11 Gruia Stoica 380 -400 mil. ... 17 Gruia Stoica si Vasile Didila 395 - 400 mil.
Aproape imediat a plusat fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, un adept consecvent si fervent al fuziunii, care a propus convocarea de urgenta a unui congres extraordinar care sa decida fuziunea dintre PNL si PD intr-un partid popular.
Cum Valeriu Stoica este cel care, de luni bune, fitileste cat poate „regimul” Tariceanu si pledeaza ba pentru unificarea cu PD, ba pentru formarea unei aliante cu PNTCD, este foarte probabil ca tot el este si „catalizatorul” liberalilor nemultumiti de modul in care a evoluat - sau involuat?
Quintus, respectiv Stoica Cert este ca Stolojan poate, din actuala postura, sa se implice pana peste urechi in ghiveciul liberal - actiune pentru care si-a si declarat public intreaga disponibilitate. ... Stolojan pe Valeriu Stoica iar Tariceanu pe Mircea Ionescu Quintus.
google-analytics.com