Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, referindu-se la ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, ca are sentimentul existentei unei strategii negative, in conditiile in care membrii propusi ai Cabinetului Ponta sunt atacati pe rand.
"Cred ca trebuie sa asteptam cu liniste sa vedem care va fi raspunsul doamnei Dumitrescu, ce precizari va aduce. Am impresia ca intram intr-un joc, intr-o strategie, si e un lucru care nu-mi place. Mi se pare ca trebuie sa vedem cum stau lucrurile si atunci sa ne pronuntam. Faptul ca, asa, intr-un sistem perlat, au venit atacurile concentrate pe o persoana, pe urma pe alta, da sentimentul unei strategii negative", a spus Nastase, potrivit Mediafax.
Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca ministrul nominalizat pentru Educatie, Corina Dumitrescu, are obligatia de a lamuri public, pana luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, presedintele PSD afirmand, in legatura cu acest subiect, ca "nu e normala situatia".