Cautare

486 de rezultate pentru "concept tropic gifts" (3.04 secunde)
Creat pe platforma primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, acest curs isi are originea in 2006, fiind initiat si sutinut de promotorul Fitness-ului in Romania, renumitul antrenor de fitness Mihai Dragomir.
Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania si are la baza cel mai bun sistem profesionist de pregatire psiho-fizica, care practic evalueaza atat dimensiunile si compozitia corporala pe baza unor repere antropometrice simple,cat si succesiunea modificarilor de forma ale raporturilor dintre parti in timpul efectuarii miscarilor simple, cotidiene si de performanta sportiva.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio a lansat recent un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona".
In exclusivitate, parintele SMURD, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, doctorul Raed Arafat, ne spune cum era cand a inceput sa scrie istoria SMURD, cum, treptat, SMURD s-a impus ca un concept flexibil, solid si integrat, cum si-a dovedit maturitatea in interventiile de la Maternitatea Giulesti si din Muntenegru si cum SMURD trebuie sa ramana un serviciu public pentru salvarea de vieti.
Elena Cucicovschi, proprietarul magazinului Hellen Concept Store din Piata Romana, le asteapta pe doritoare sa participe la cursul sau despre arta feminitatii, pe care il va sustine chiar in acest loc, duminica, 20 decembrie.
Exotique este conceput ca un Inspirational Boutique, un concept croit pe dorinta de a oferi lucruri exclusiviste celor care iubesc frumosul si un brand care nu promoveaza o anumita linie in mobila sau o tara anume ci un stil.
Nu este un concept nou, il regasim in psihoterapie, sau in ritualurile samanice. Este un concept similar, doar modul de a rezolva problema e diferit.
Sfera publica este un concept mai vechi decat am putea crede. Pentru a-l explica, ne putem intoarce in timp pana in Grecia antica.
Serile de marti si joi (16 august si 18 august) iti sunt dedicate, de la ora 19.00 la ora 23.00, la Yucca Welness Center - un concept nou, care Crede, Iubeste, Traieste.
La Jubile Concept ai in exclusivitate pentru aceasta ocazie o cina speciala, cu un meniu de preparate culinare semnat de celebrul Chef Catalin Scarlatescu! ... Cina de la Jubile Concept este cadoul perfect atat pentru tine cat si pentru jumatatea ta.
Aceasta se va desfasura in weekend, mai precis duminica, pe 23 septembrie, in aceeasi locatie in care artista a facut botezul micuței Amelie Nicole, Jubile Concept, o binecunoscuta sala de evenimente din Pipera-Voluntari Ne-am simtit foarte bine la botezul fetitei noastre, atat noi cat si invitatii, drept urmare am ales aceeasi sala de evenimente si pentru ruperea turtei si aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole, Jubile Concept!
Nu pot crede in iubire decat ca si concept. Concept teoretic imposibil de aplicat in realitate. As putea rezuma astfel:
Printre ele se numara Absolutely Fabulous si V for Vintage, doua targuri dragi mie la care particip intotdeauna cu placere si pentru care ma pregatesc intens cu un concept bine studiat.
Orientarea incepe sa se si manifeste punctual, prin, de pilda, intentia de adoptare, de catre Romania, a unei strategii de aparare preventiva sau de activare a unui concept de securitate in regiunea Marii Negre care, in viziunea presedintelui Basescu, s-ar baza mai degraba pe Washington (si Londra), decat pe vestul european (mai ales Germania si Franta).
Numai ca Biserica nu este tocmai receptiva la ideea de colaborare cu, sa zicem, fundatia Concept, care se chinuie sa promoveze un comportament fara risc in randul populatiei in ceea ce priveste HIV/SIDA/ITS.
Este un concept foarte frumos. ... E de fapt un concept. Nu e numai o creperie breton, ci prima Ambasada Bretona in Romania:
iARO Camarad este un concept aflat momentan in stadiu incipient, bazat pe primele modele ARO, numite IMS. ... iARO Camarad Concept a inceput deja sa fie construit.
In ceea ce priveste propriul program, Markó Béla a accentuat ideea descentralizarii, un concept pe care UDMR si-a propus sa-l aplice "mult mai profund decat celelalte partide".
“Convingerile mele sunt de centru-dreapta moderat de doctrina populara, un concept vechi in Europa, dar destul de putin cunoscut in Romania.
Iliescu a declarat ca va fi interesat de sustinerea unui concept legislativ general, in functie de evolutiile vietii politice, avand in vedere ca urmeaza doi ani importanti pentru Romania din perspectiva aderarii la Uniunea Europeana.
google-analytics.com