Cautare

619 de rezultate pentru "club" (2.79 secunde)
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la stația de metrou Unirii (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
Ziarul Corriere Della Sera, preluat de dpa, a relatat ca busculada din club este posibil sa fi fost declansata de pulverizarea de gaze lacrimogene in interior.
o fabrica de confectii (Catex SA), supermarket-urile Kaufland si Lidl, fostul Club al tineretului, Stadionul municipal, Sala Sporturilor, Clubul Sportiv Scolar si bazinul olimpic de inot (aflat in constructie). ... halele unei fabrici de confectii, un stadion, un club sportiv scolar, cele 2 supermaket-uri Lidl si Kaufland.
Fara suparare, dar dupa meciul cu Poli Iasi s-au petrecut unele incidente regretabile, ceea ce ma face sa scriu ca Universitatea Craiova s-a transformat, intr-un fel, intr-un club de...
Toti de la club incearca sa pacaleasca si pe unii suporteri naivi ca ei n-ar fi vinovati, ca altii vor raul Craiovei. ... Trist este si altceva, anume ca acest club a ajuns un fel de harem al lui Mititelu!
Ilie Dumitrescu (53 de ani) este pe punctul de a reveni in cadrul unui club din Liga 1, dupa aproape 12 in care a fost analist Digi Sport.
Orice club de fotbal care se respecta stie ca imaginea conteaza foarte mult in ochii asistentei si de aceea trebuie sa isi faca adepti, nu sa-si trateze cu dispret suporterii.
Bataie crunta intr-un club din Mamaia. Mai multi barbati si-au impartit pumni si picioare
Am facut ochi cu totii in duplexurile unor zgarie-nori din buricul Romaniei, in capitala, am zarit 4x4 zburdand pe strazi (alea cu gropi, ce-i drept) si ne-am dres dimineata cu expresso dupa ce seara am petrecut la club.
Acesta considera ca ar trebui sa se tina cont si de audientele generate de fiecare club, nu doar de pozitia din clasament. Bogdan Stelea si Florin Bratu au analizat propunerea finatatorului de la Rapid in cadrul emisiunii Fotbal Club.
Martorii spun ca fostul fotbalist, Uti Marginean, a venit in club in stare de ebrietate si s-a suparat ca nu a fost servit.
Eu sunt un antrenor care lucreaza foarte bine la club, cel putin asta gandesc acum. Daca maine imi voi schimba parerea, va voi anunta.
Eu, atat timp cat sunt la Rapid, voi face tot ceea ce depinde de mine, impreuna cu jucatorii, pentru ca ei sunt actorii, factorul esential la un club, ei joaca si cu siguranta vom da totul pentru a ne juca sansa pana la capat pentru a intra in play-off.
Gaz Metan se afla in pragul falimentului dupa ce nu au mai fost pompati bani in club, iar restantele financiare sunt din ce in ce mai mari si situatia pare fara iesire.
Distractie cu un club aflat in pragul falimentului Liga 1, etapa a 30-a Au marcat: A. Serban 5, Florea 34, 37, Popadiuc 76 Echipele de start:
Mi-a dorit, cand am inceput sa antrenez, ca vreau sa fiu la un club la care am fost si la un club la care am vrut sa ajung", a declarat Mirel Radoi.
E un club mare in Romania, e un pas foarte mare pentru cariera mea de fotbalist. ... Daca va uitati in CV-ul meu e cel mai important club.
Intentionam sa facem un club al pensionarilor, blocuri de garsoniere pentru tineri. De asemenea, vom da la 30 de tineri terenuri pe care acestia isi pot construi case", a precizat Ion Nicolin.
Am evitat deliberat sa rostesc de la inceput numele personajului pe care l-am descris pentru ca cea mai grava si eficienta manipulare a opiniei publice s-a produs prin impartirea liderilor de opinie in tabere pro si contra Basescu, ceea ce a impietat asupra discutarii rationale a faptelor si a argumentelor, transformand electoratul romanesc intr-un fel de galerii de fotbal care isi urasc adversarii doar prentru ca apartin altui club.
Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale. Nu-i decat o repetitie cu costume pentru zilele de razboi total care vor veni, sustine Adrian Nastase.
google-analytics.com