Cautare

1793 de rezultate pentru "ciolacu elena" (2.96 secunde)
Elena Basescu s-a casatorit pe 1 septembrie 2013, iar, coincidenta, un an mai tarziu a nascut o fetita.
Elena Udrea a marturisit in cadrul emisiunii "Wow biz" de la Kanal D, realizata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, faptul ca ii este frica de intuneric. Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Subminarea economiei nationale in Regimul Basescu are trei nume Traian, Elena si Emil!
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
1) s-a temut ca scrisoarea nu va ajunge in miinile lui Traian Basescu, pentru ca la usa prezidentiala sta ca un senzor de veghe Elena Udrea.
Elena Udrea e in topul blondelor simpatice si de succes din Romania. ... blonda Elena e mai presus decat protocolul Aliantei PD-PNL, e cea mai tare... ... Partidul care, spre deosebire de PNL (unde numai interesul i-a purtat fesul - oare cine o fi bagat-o, strategic, pe Elena pe gatul liberal?
Elena Udrea. Sotia lui Dorin Cocos, om de afaceri incriminat de Traian Basescu in timpul campaniei lui Traian Basescu din toamna lui 2004 ca facand parte din grupul de interese Petrache-Bitner, Elena Udrea s-a trezit peste noapte consilier prezidential al aceluiasi Traian Basescu.
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
Ar fi simultan aruncat in malaxorul #PROPAGANDEI Noii Securitati, iar toate strigatele democratilor diezului ar trece instantaneu de la MU.E Dragnea la MU.E Firea / Stanescu / Tutuianu / Badalau / Tudose / Grindeanu / Ciolacu /Negoita , la fel cum s-a trecut de la PUIE MONTA la MU.E DRAGNEA (spus direct, fara fineturi, ca doar baietii ne-au anuntat ca au trecut la NEXT LEVEL).
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca negocierile cu PNL pentru formarea noului guvern nu pot fi facute altfel decat conform ponderilor parlamentare.
Marcel Ciolacu: "Haideti sa ne intoarcem la prioritatile romanilor" Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Marcel Ciolacu a facut primele declaratii dupa startul consultarilor dintre PNL, PSD, UDMR si minoritatile nationale pe tema formarii unei majoritati parlamentare care sa duca la investirea unui nou guvern.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca dupa intalnirile cu liderii PNL si UDMR, social democratii au propus un program de guvernare pe termen mediu si lung.
Marcel Ciolacu spune ca soarta pensiilor va fi decisa in zilele urmatoare, iar negocierile vor continua cu PNL, tocmai pentru ca au ramas foarte multe nediscutate, cum ar fi ce se intampla cu justitia si finantele.
Citu si Ciolacu vor sa ocupe postul de premier pe rand. PSD insista cu impunerea unei taxe pe lux. Iohannis a fost asteptat de protestatari la Sibiu.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca PNL nu a luat inca o decizie de sustinere a formulei de a ocupa, prin rotatie, functia de premier.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca exclude posibilitatea ca Nicolae Ciuca sa fie premier pentru urmatorii trei ani si ca asteapta decizia PNL de a accepta rotatia premierilor celor doua partide la guvernare.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca social-democratii se intalnesc azi in Consiliul Politic National pentru a vota propunerea de premier care va prelua mandatul in prima parte a rotatiei sefilor din Executiv, scenariu agreat cu cei de la PNL.
PSD vrea premier prin rotatie, insa Marcel Ciolacu exclude ca Florin Citu sa conduca viitorul Executiv. Mai mult, nici varianta cu Nicolae Ciuca premier nu e vazuta cu ochi buni de social democrati.
google-analytics.com