Cautare

26567 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (4.73 secunde)
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Octavian Stireanu analizeaza decaderea implacabila a regimurilor portocalii in Georgia, Ucraina si Romania. ... Reteta nasterii a fost cam aceeasi pentru toti trei, culoarea campaniei a fost identica - portocaliul, iar mijloacele folosite pentru cucerirea puterii au fost similare.
In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei. ... 1.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
In oraselul Gyomaendr‘d, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde.
Cine se afla pe Luna? ... Pe 25 decembrie 2015, inginerul si publicistul Jon Austin a publicat in acest sens un articol, din care spicuiesc mai jos cateva elemente.
Chinezu’, mosieru si pipita Meritata clipa de glorie a lui Ponta Sa le luam in ordine. Mai intai avem vizita in Romania a premierului chinez.
ce si-a propus in 2016, in prima emisiune, si ce s-a indeplinit! ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM.
A sperat sa stopeze caderea in sondaje. ... Acum cateva luni, s-a pronuntat impotriva unui asemenea sistem de vot. Totusi, acum, dupa ce PSD a iesit la bataie cu ideea initierii procedurii de suspendare, a iesit cu alta idee, care i s-a parut lui spornica:
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. ... Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Cel mai important eveniment public de politica externa al Romaniei din ultima vreme nu este vreo intalnire la nivel inalt - la Bucuresti sau peste granita-, nici vreo initiativa romaneasca spectaculoasa pe plan international, nici vreo reuniune importanta pe teritoriul Romaniei, cu inalta participare straina.
Jocuri de putere Prieteni, a trecut si Conventia Nationala a PDL. ... Nici inu a fost altceva la PDL. Mai mult, interventia lui traian basescu, insistenta cu care a promovat-o pe udrea, n-au facut decat sa toarne gaz peste foc. Previzibil, a castigat, destul de strans, Vasile Blaga.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
Alianta PNL-PD Constanta a fost ferita in ultimul timp de scandaluri, parlamentarii democrati si liberali reusind chiar o convietuire destul de armonioasa. Cu atat mai naucitoare a fost lovitura sub centura aplicata ieri colegilor liberali chiar de unul dintre liderii Aliantei constantene.
Dar daca Turcia, presedintele Erdogan, o sa se abata de la linia democratica si kemalista, nu risca sa se confrunte cu o noua lovitura de stat, de aceasta data a intregii armate?
Cu cat semnele bune in economie incep sa se multiplice, cu atat adversarii nostri devin mai disperati", a declarat premierul Emil Boc, in cadrul videoconferintei cu prefectii de duminica. "Masurile luate au inceput sa isi arate efectele, si-au atins efectul de a opri caderea economica.
google-analytics.com