Mijlocasul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Targu Jiu pe Steaua, semnand un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea. "Am platit 600.000 de euro plus TVA pe Pintilii si il imprumutam si pe Mihai Radut un sezon acolo. Pe Radut doar il imprumutam, nu il cedam", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali, conform presei centrale.
Antrenorul Petre Grigoras regreta plecarea lui Mihai Pintilii, dar a inceput sa-i caute inlocuitor, fiind convins ca echipa Pandurii nu moare fara el. "Eu conduc echipa de fotbal, nu fac politica clubului. Mihai Pintilii e un jucator determinant, exponential, iar atunci cand a lipsit de pe teren, s-a simtit absenta lui. Pot spune ca e un jucator-cheie. Dar, ca si in cazul lui Chiriches, cand vine o oferta buna pentru toate partile si jucatorul mai si vrea sa mearga la o echipa mai mare, esti pus in situatia de a ceda. E o pierdere importanta, dar echipa nu va muri", a spus Petre Grigoras, pe site-ul oficial al clubului. "Radut este un jucator care, personal, imi place. Ar fi un concurent bun pentru ceilalti jucatori pe care ii avem. Din iarna l-am vrut de la Steaua, atunci cand nu prea juca acolo. Nu sunt adeptul imprumuturilor, dar pentru a-ti indeplini un obiectiv pe termen scurt poti apela si la acest gen de jucatori imprumutati", a mai spus tehnicianul oltenilor.
Petre Grigoras a punctat ca obiectivul pentru sezonul viitor va fi in functie de plecari si sosiri: "Obiectivul trebuie stabilit dupa ce se termina perioada de transferuri. In functie de ce aduci si cine pleaca, poti spune dupa o analiza cam pentru ce locuri te poti bate. Trebuie sa judeci realist dupa lotul pe care il ai. Eu nu vreau sa pacalesc pe nimeni".