Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (3.35 secunde)
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Au citit, in liniste, din cartile preferate, pentru a atrage atentia asupra situatiei copiilor din comunitatile rurale defavorizate din Romania, care nu au acces la cartile necesare educatiei lor si nu se pot bucura de lectura;
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
Initiativa lui Mihai Malaimare, de a solicita public donatii de carti pentru scolile de la tara a devenit un succes de proportii. Numai la sediul Monitorul s-au adunat mii de carti, aduse de oameni, de firme, ba chiar si de elevi.
Grupul de plastografi le asigura identitati false traficantilor de carne vie si falsificatorilor de carduri Procurorii DIICOT Craiova, impreuna cu politistii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Craiova, jandarmii si mascatii de la Serviciul de Interventie Rapida al politiei, au destructurat ieri o grupare care se ocupa de fabricarea unor documente false pentru sute de infractori ce actionau in tara si in strainatate.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. Inca o data, "vedeta" acestui segment de piata va fi sistemul Hands Free Bluetooth, un segment pe care Germanos este lider de vanzari.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Nokia a intrat în cursa pentru câstigarea titulaturii de cel mai subtire telefon, prin introducerea modelului N76. ... Spre deosebire de acesta, N76 a fost echipat cu dotari de ultima generatie si ruleaza sistemul de operare Symbian OS 9.2, S60 rel.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
250 de milioane de utilizatori mobili si un nou site pentru telefoane. Facebook a lansat vineri o noua pagina optimizata pentru telefoanele mobile, simplificand astfel structura actuala, care include doua site-uri mobile, unul pentru telefoane cu ecrane tactile si unul pentru telefoane obisnuite.
Va permite telefonului mobil sa devina subtire cat un card de credit Oamenii de stiinta creeaza o noua lentila ultrasubtire cu ajutorul careia urmatoarele telefoane mobile inteligente vor fi subtiri precum cartile de credit, scrie descopera.ro.
Cele mai NEPERICULOASE telefoane mobile. ... Rezultatele cercetarii arata ca produsele Motorola Citrus, l‘Apple iPhone 4S si LE Remarq sunt cele mai putin toxice telefoane mobile, conform unui studiu realizat pe 36 de modele prezente pe piata in ultimii 5 ani.
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. ... In jocul de-a hotii si vardistii, traficantii de droguri din Marea Britanie au ales solutia low-tech.
Madalina Muche) Nu toata lumea isi permite, la fel cum nu toata lumea isi doreste, un smartphone vandut de unul dintre producatorii de smartphone-uri de top, precum Samsung, Apple sau Huawei.
Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute. Cel mai asteptat a fost iPhone X, cel care marcheaza 10 ani de aparitia primei generatii.
google-analytics.com