Cautare

904 de rezultate pentru "carmen bere" (3.53 secunde)
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
PSD va sarbatori 1 Mai in Parcul Izvor din Capitala, petrecerea implicand discursurile electorale ale lui Geoana si Diaconescu, asezonate cu mici si bere la pret de producator, in organizarea lui Marian Vanghelie Social-democratii se vor aduna, incepand cu ora 11.00, in fata Ateneului Roman, de unde, la ora 12.00, vor pleca in mars catre Parcul Izvor, pe Calea Victoriei, au relatat surse din partid.
Anul trecut a fost primul an in care liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, nu a mai organizat obisnuita manifestare din Parcul Izvor, unde se distribuiau mici si bere.
berea se va scumpi cu 30 de procente in lunile urmatoare, spun reprezentantii Patronatului Societatilor Independente Producatoare de Bere din Romania.
Aproape toate fabricile de bere din Romania folosesc sisteme de filtrare cu kiselgur, roca sedimentara ce influenteaza calitatea berii, afectandu-i gustul, iar fierul continut de filtru oxideaza produsul, au declarat, pentru "Realitatea TV", specialisti in sisteme de filtrare din industria alimentara.
Trupa Bere Gratis a organizat un concert extraordinar la Sala Palatului. ... Una dintre acestea este intampinarea fanilor, inca de la intrarea in Sala Palatului cu…bere gratis. Mai mult, dupa terminarea show-ului, spectatorii au plecat acasa si cu cate o bere cadou din partea organizatorilor.
Pe cat de multe femei se plang ca s-au ingrasat, tot atatia barbati urla sus si tare ca nu stiu ce sa mai faca sa scape de faimoasa "burta de bere".
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Carmen si Iulia Bere participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Avem si casete din lemn pictate de sora mea, Gabriela Vlad", ne-a spus Carmen Bere.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
Apoi a adus in fata reprezentantilor TSD un gratar plin cu mici, o naveta cu sticle de bere si o pancarta de dimen-siuni reduse pe care era scris "Bere pentru MICIiiiii PSD-isti".
Consumul de bere din Romania a scazut cu aproximativ 11 la suta in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara din 2009, intregul sector al berii inregistrand acum un volum de opt milioane de hectolitri, informeaza Asociatia "Berarii Romaniei".
Dupa ce Burger Fest ne-a convins ca burgerul poate fi mult mai mult decat un banal produs de fast food, prima editie a Bucharest Craft Beer Festival va demonstra ca productia de bere poate fi o adevarata arta, iar berea craft este o licoare ce satisface cele mai pretentioase gusturi.
filmari m-am simtit ca o printesa in Tara Minunilor!” https://www.youtube.com/watch?v=XyFAn1j1msw Ne-am intalnit printr-o minune / Indragostiti din alta lume canta Bere Gratis - una dintre cele mai iubite trupe din Romania - si Paula Seling - una dintre cele mai mari voci din Romania.
Persoanele care prefera vinul in locul berii au diete mult mai sanatoase decat persoanele care consuma frecvent bere, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii danezi, prezentat de Reuters.
Femeile care stiu ca au o predispozitie genetica la psoriazis ar trebui sa lase deoparte halba de bere, pentru ca un studiu recent a aratat ca un consum regulat de bere creste riscul aparitiei acestei boli cu 70%.
google-analytics.com