Cautare

772 de rezultate pentru "cara marin" (2.59 secunde)
Este cea mai mare lucrare de investitii din ultimii ani pe raza noastra", a precizat directorul tehnic al ABA Jiu, Marin Talau. ... De la anul vom avea fonduri si pentru diguri", a mai spus Marin Talau.
Seful pandurilor, Marin Condescu, l-a invitat la Bucuresti pe impresarul Zvonko Milojkovic pentru a rezolva transferurile jucatorilor sai, Stojan Vranjes si Jaka Stromajer, ambii fara viitor la Targu Jiu.
Presedintele Consiliului de Administratie al gruparii gorjene, Marin Condescu, a anuntat ca echipa are bugetul asigurat pentru urmatoarele 18 luni. ... Marin Condescu nu este de acord cu reducerea baremului de arbitraj in Liga 1 si nici cu aducerea arbitrilor straini.
De asemenea, alt jucator care a trecut ieri pe la doctor a fost atacantul Alexandru Marin, acesta fiind supus unui consult la genunchi, dupa ce in timpul cantonamentului de la Herculane a acuzat unele dureri, insa se pare ca nu este nimic grav.
Cel de-al treilea gol al oltenilor a fost marcat de Alexandru Marin, spre finalul confruntarii. ... Rusu - Zaharia, Mitic, Olah, Balace - Vancea, Marin.
din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a.
balet clasic - Dragos Teodorescu - Alina Marin; balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Liceul de Arta "Marin Sorescu" ... Craiova - Liceul de Arta "Marin Sorescu" Craiova 5-1. Partenerii organizatorilor au fost Clubul Sportiv Judetean Stiinta "U"
Marin sparge complexul aruncarilor de la 7 metri din meciul cu Germania, dar adversara face 4-1 in minutul 11. ... Ardean 3, Neagu 4, Perianu, Bradeanu 3, Manea 2, Nechita 2, Marin 2, Pirvut, Chiper 2, Tacalie 1, Ciuciulete, Pintea, Buceschi 2, Dinca Antrenor:
Situatia de pe stadionul Marin Anastasovici - apropo, cine a fost Marin Anastasovici? - e o gura de aer proaspat intr-o Liga 1 care se framanta de grija licentei Pro a lui Radoi, in timp ce fotbalul miroase a urina scapata pe alaturi.
Bogdan Tiru, 70) - 8. Mihai Pintilii, 18. Razvan Marin (5. ... Aranguiz (28), Stanciu (28), Marin (36). Cartonas rosu: Medel (33).
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
Andreea Marin si Tuncay Ozturk par a se fi casatorit mai devreme de 21 decembrie, asa cum s-a anuntat in presa!
Gheorghe Gheorghiu, Cabral, Doru Todorut (Deepcentral), Mihai Petre, Nea Marin ("Serviti, va rog"-Pro Tv), Willmark, Virgil Iantu, Kamara (Alb-Negru), Andrei Duban, parinti de fetite, dar si parintii de baieti Catalin Maruta si Tavi Colen, au semnat condica la petrecerea in care au vorbit, o noapte intreaga despre meseria de parinte.
- Cu Marin Codreanu. ... - La revedere." Dupa trei saptamani, i-am dus un manuscris acolo, domnului Marin Codreanu si a doua zi, m-a contactat si am publicat primul volum, la Editura Muzeului Literaturii Romane in colaborare cu Asociatia Scriitorilor, Bucuresti.
La vernisaj au participat numerosi iubitori de arta, prieteni ai artistei.D-na Irina Cajal-Marin, doctor in istoria artei, critic de arta reputat, Subsecretar de Stat la Ministerul Culturii, a rostit un cuvant de prezentare, pe care il puteti citi in continuare.
Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu Vocile personajelor: Alexandrina Halic, Mariana Sinca, Marin Fagu, Geo Dinescu, Cristian Mitescu.
De altfel, unul din coregrafii cu care s-a pregatit Ansamblul Baraganul in ultima perioada, domnul Marin Barbu, sau nea Marin cum este cunoscut publicului larg, ne promite un adevarat spectacol autentic romanesc, cu prezentarea unor noi dansuri populare traditionale si prezentarea unor obiceiuri specifice romanilor.
Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016. ... Andreea Marin iubeste produsele Top Line si s-a bucurat in exclusivitate de serviciul Beauty Concierge.
2 Decembrie 2016 - ora 12:00, vizita si spectacol de muzica si poezie la Barca (satul copilariei poetului) - ora 19:00, Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, concertul extraordinar intitulat Declaratie de dragoste (pe versuri de Adrian Paunescu), sustinut de Tudor Gheorghe.
google-analytics.com