Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (6.44 secunde)
Schi Alpin, Schi Fond, Biatlon, Hochei pe gheata, Patinaj Artistic, Patinaj Viteza, Sarituri cu schiurile si Snowboarding.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta". Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii. ... Locul preferat al artistei este Valea cu Pesti, acolo unde se refugiaza mereu cand e pe punctul de a claca.
Nu intamplalor, deci, zestrea romaneasca etnografica, cea culturala si cea oenologica s-au intalnit intr-un parteneriat de succes, prin expozitia Roade de Zestre” de la Castelul Bethlen-Haller, al carei vernisaj a avut loc pe 15 octombrie.
In sectorul 6 al Capitalei, in cartierul Drumul Taberei, mai exact pe Strada Valea Ialomitei nr. ... Chiar daca multi oameni de la blocurile din apropiere hranesc acesti caini, unii dintre ei nu s-au "domesticit" si nu ii recunosc uneori nici pe cei care ii hranesc.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata "Certitudini pentru sanatatea romanilor prin derularea Programului National de Servicii Medicale de Urgenta!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reglementari legale si necesare, in domeniul educatiei, de care beneficiaza 3.242 de cadre didactice din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman!", pe care o puteti citi in continuare. ... Sunt mandru de limba romana, de traditiile romanesti, de zestea valorilor culturale pe care le avem!
Parcul amplasat langa Piata Valea Ialomitei, in cartierul Drumul Taberei, sector 6 este plin in fiecare zi de oameni ai strazii care consuma aurolac si de betivi.
Un grup de turisti romani care au ales sa-si petreaca Revelionul la Atena, prin Agentia Hello Holidays, l-au avut ca insotitor de grup pe Claudiu Mihailescu.
In Tabara Coolturala BookLand, copilul tau va avea un program variat pe parcursul unei saptamani, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate si se va bucura de un mix echilibrat de activitati precum insusirea tehnicilor de supravietuire, cunoasterea punctelor cardinale, cursuri de echitatie, fotografie si pescuit sportiv, workshopuri, drumetii, excursii cu autocarul la cele mai importante atractii turistice din zona.
Prim-ministrul Guvernului Romaniei, Victor Ponta a spus foarte clar ca este de acord cu masuri de eficientizare, dar nu va accepta masuri prin care acest sector esential pentru siguranta noastra energetica, pentru dezvoltarea economica si sociala a unor regiuni, masuri care sa duca pe termen mediu si lung la disparitia acestei industrii.
L-am cunoscut la Zalau, la Scoala de boli rare 2015, editia a IV-a, unde mi-a povestit despre pasiunea sa pentru ski si pentru calatoriile pe care le face peste hotare, pe timpul iernii.
Fenomene naturale bizare si inexplicabile, pe Pamant (Autor:
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Valea Cascadelor - Bd. ... Progresului), 23 (pe relatia Calea Rahovei - Calea Ferentarilor - Prelungirea Ferentarilor - capat Zetarilor), 32 (Calea Rahovei) si 11 (pe relatia Bd. ... Pentru preluarea calatorilor liniei 8 in zona Calea Ferentarilor, se infiinteaza si o linie de autobuz pe traseul:
In momentul actual al crizei economice, pe care inclusiv noi, ca cetateni, o strabatem cu dificultate si sacrificii, spre a iesi din recesiune, tara noastra are nevoie de crestere economica semnificativa.
Seful statului a plecat de pe Valea Prahovei, catre Bucuresti, la bordul unui elicopter, evitand astfel traficul infernal de pe DN 1. Aglomeratia de pe DN 1 nu a fost o problema pentru seful statului.
A inceput aglomeratia pe DN1, in conditiile in care multi oameni care au sarbatorit Craciunul in statiunile de pe Valea Prahovei incep sa se intoarca acasa.
Mult mai putini turisti in statiunile de pe Valea Prahovei, fata de perioada de dinainte de pandemie. Gradul de ocupare pentru Craciun a variat intre 50% si 77%
google-analytics.com