Cautare

139 de rezultate pentru "budescu virginia" (6.04 secunde)
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre felul in care accepta Budescu statutul de rezerva la FCSB, dar si despre jucatorul din liga intai ofertat de Gigi Becali.
Sub comanda lui Toni Petrea, jucatorii vicecampioanei au efectuat primul antrenament din 2022. Constantin Budescu si-a luat ramas-bun de la colegii sai.
Gigi Becali a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport unde a vorbit despre investitiile de la FCSB, despre plecarea lui Constantin Budescu si despre sansele la titlu.
Patronul celor de la OSK Sepsi Sfantu Gheorghe, Laszlo Dioszegy, a recunoscut tratativele cu Constantin Budescu (32 de ani) si este increzator ca va fi primi un raspuns pozitiv in zilele urmatoare.
Constantin Budescu a ales o destinatie surprinzatoare. Desi patronul Laszlo Dioszegi a spus ca jucatorul a fost cel care a ales sa mearga la Sepsi, in cele din urma, a preferat FC Voluntari.
Constantin Budescu a dat primul interviu in calitate de jucator la FC Voluntari. Fostul jucator de la FCSB a explicat de ce a ales echipa antrenata de Liviu Ciobotariu, desi a fost in negocieri avansate cu Sepsi OSK.
Rimniceanu, Veiga Varzim Miranda, Achim, Tavares, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Budescu, Da Veiga Lopes ABSENT: Briceag (accidentat) ANTRENOR: Liviu Ciobotariu Stadion: "Ilie Oana" (Ploiesti)
Constantin Budescu (32 de ani) a semnat cu FC Voluntari, dupa ce a negociat si cu Sepsi, dar a ramas cu amintiri placute din perioada de la FCSB.
Constantin Budescu a dezvaluit la emisiunea Liga Digi Sport ca la inceputul carierei sale de fotbalist juca pe "dubla legitimare".
Constantin Budescu (33 de ani) a fost de multe ori criticat pentru kilogramele in plus, insa jucatorul care evolueaza in prezent la FC Voluntari spune ca nu a fost niciodata deranjat de acest lucru.
Budescu, 22. Rata l , 77. Nemec Rezerve: 12. Ramniceanu, 23. Al. Vlad, 98. Cr. Costin, 2. Fl. Achim, 66. Droppa, 21.
Euforia promovarii in Liga 1 a fost uriasa pentru Petrolul, iar presedintele Costel Lazar a promis ca il readuce pe Constantin Budescu.
Superliga, play-out, etapa a 3-a Petrolul Ploiesti - CS Mioveni 2-0 (2-0) Au marcat: Budescu 10, Jair 24
Esanu - Dumitriu, Meijers, Seto, Radulescu, Budescu, I. Cojocaru, I. Raducan, Mitrov Absent: M. Huja (nerefacut) Antrenor: Florin Pirvu U CLUJ (4-2-3-1):
Roman 64 / Budescu 9, Rivaldinho 16, Louis Munteanu 45+8 Echipe de start: ... Popescu, Kiki - Vina, Artean, Grameni - Rivaldinho, Louis Munteanu, Budescu REZERVE:
Pentru a explora acest fenomen, la inceputul anilor 70, Monroe a intemeiat si a devenit director executiv la faimosul Monroe Institute din Afton (Virginia), care si-a castigat reputatia internationala mai ales prin studii asupra efectelor undelor sonore asupra mintii umane.
Profesorul universitar Liviu Librescu, ucis in atacul de la Virginia Tech, a fost decorat de presedintele Traian Basescu ieri cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Cruce.
Problemele cu care se confrunta PRM-ul la nivel national ii dau bataie de cap parlamentarului Virginia Vedinas. ... Conferinta de presa de ieri de la cabinetul parlamentarului Virginia Vedinas a repus in discutie o serie de probleme cu care se confrunta PRM-ul atat la nivel national, cat si local.
Cu aceasta ocazie, secretarul general al Mininsterului Mediului, Virginia Stefanica (foto), a mentionat ca una din problemele importante ale acestei institutii este constituita de lipsa unui sistem informatic, pentru ca documentele sa poate fi operate cat mai rapid.
In plus, "aceasta tendinta se va mentine si atunci cand nivelul veniturilor romanilor va creste pentru ca, odata cu ele, vor creste si aspiratiile lor catre marci de masini mai scumpe", ne-a declarat Virginia Oprisan, specialist marketing BCR Leasing.
google-analytics.com