Problemele cu care se confrunta PRM-ul la nivel national ii dau bataie de cap parlamentarului Virginia Vedinas. Aceasta recunoaste ca nu va avea bani pentru a candida pentru un post de parlamentar, dar inca mai spera.
Conferinta de presa de ieri de la cabinetul parlamentarului Virginia Vedinas a repus in discutie o serie de probleme cu care se confrunta PRM-ul atat la nivel national, cat si local. "Asteptam cu interes Consiliul National care va avea loc pe 6 septembrie pentru a lua deciziile care se impun pentru revigorarea partidului. Sper din toata inima sa se rezolve situatia si sa ne punem pe treaba pentru ca este nevoie de PRM in parlament", a spus Vedinas. Parlamentara si-a argumentat pozitia prin faptul ca multe dintre situatiile ilegale si practicile neregulamentare "au luat sfarsit datorita implicarii partidului nostru". Pe de alta parte recunoaste ca rezultate PRM Bihor la alegerile locale nu au fost cele scontate, dar spera ca organizatia sa se puna pe picioare pana in toamna.
"Va fi greu. La Bucuresti am inteles ca, pentru a duce o campanie electorala, iti trebuie minimum doua sute de mii de euro. Eu nu am acesti bani, dar sper sa nu fiu nevoita sa ma retrag din viata publica. Ma sperie ideea ca nu voi fi acolo pentru a impiedica construirea unor "strutocamile" in interesul unora", a declarat Vedinas care a recunoscut ca nu prea stie in ce circumscriptie electorala va candida.