Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (4.65 secunde)
euro si, alaturi de retaileri, se lupta pentru o cota cat mai buna din piata bunurilor de larg consum (food, non-food si imbracaminte) de peste 30 de miliarde de euro."Nici nu mi-am dat seama ca au fost atat de multe construite in acesti ani.
Gandit ca o alternativa la fast-food, cu o linie de autoservire la indemana clientilor, Tapioka este prezent in Mega Fun prin intermediul unei locatii, rezultat al unei investitii de 200.000 euro.
Potrivit anuntului de atunci, portofoliul Intact Publishing ar trebui sa includa Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Felicia, Good Food, Top Gear si Focus, dar nu si Gazeta Sporturilor.
Reprezentantii centrului comercial spun ca suprafata totala a mall-ului, de 620.000 mp, care include zonele comerciale, cele de agrement, de food court si utilitati, cel mai mare teren destinat unui complex comercial, plaseaza Colosseum-ul pe primul loc in topul celor mai mari centre comerciale din Europa.
In mediul urban, un regim alimentar sanatos este mult mai greu de urmat, ceea ce se reflecta si intr-un consum mai crescut al produselor fast-food, in special in randul tinerilor cu varste sub 30 de ani.
am creat o noua tehnologie prin care vom putea ridica magazine cu format ideal in locuri pana acum inaccesibile retailului modern," a declarat Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food.
Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltarii retelei, planuri finantate atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeanaa pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.
Dieta sa, alaturi de campaniile impotriva consumului de junk food aveau sa adauge raze noi aurei celebritatii de care se bucura. ... Era foarte circumpspect cu privire la mancarea servita in restaurante si fast food-uri.
(Continuare) "Internetul e fast-food-ul gandirii" - Mai supravietuiste presa scrisa internetului? - Cotidianului ii ia locul tot mai mult internetul, pe care-l definesc ca fast-food-ul gandirii:
P este 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.
Acestia realizeaza o ancheta la restaurantele de fast-food (care angajeaza lucratori cu salariul minim) din New Jersey, care a crescut salariul minim de la 4,25 dolari pe ora la 5,05 dolari pe ora si ajung la concluzia ca nivelul de ocupare nu fost afectat de cresterea salariului minim.
Intr-un studiu japonez, publicat in "Journal of Agricultural and Food Chemistry", a fost dovedit ca soarecii carora li s-a introdus otetul din vin rosu in dieta aveau cu 10% mai putina grasime corporala.Te poate ajuta sa iti tii poftele sub control, tot datorita acidului acetic.
Rezultatele, publicate in revista Molecular Nutrition and Food Research, arata ca rozatoarele hranite cu faina de soia, aveau mai evidente doua gene supresoare ale tumorilor si mai putin evidente doua oncogene, asociate cu cresterea tumorala.
Magda Marincovici) Food and Drug Administration din SUA impreuna cu Google au semnat un parteneriat cu scopul de a stabili o legatura intre cautarea pe internet a unui medicament si potentialele lui efecte nefaste asupra sanatatii, anunta Atlantico.fr.
NUTRACEUTICA & DIET FOOD EXPO Expozitie de alimente fara gluten, fara zahar, alimente bio, speciale si functionale, vitamine, suplimente, nutracosmetice. Aceasta va avea loc de joi pana sambata, intre 14 - 16 aprilie, in Pavilioul C4, la Romexpo.
CONFERINTA DE DESCHIDERE NUTRACEUTICA Joi 14 aprilie 2016, 13.30 - 15.30 Pavilion C4 Romexpo 13.30-13.45 CUVANT DE BUN VENIT Petru Rares - Presedinte Asociatia de Dezvoltare a Afacerilor din Romania Victoria Lupu - CEO Distinct Image - Director NUTRACEUTICA & DIET FOOD 13.45 - 14.30 PANEL DE DISCUTII Piata de suplimente alimentare in Romania.
Anul acesta, va avea loc Food Revolution Days - eveniment educational de awareness initiat de Jamie Oliver - este despre Risipa Alimentara #rasfatulresturilor 20-21 mai 2017.
Iulia Bara Gaciu de la firma CASA GACIU participa in acest week-end la Food Revolution de la Gradina Verona.
Brutaria MamaPan este prezenta cu un stand in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona, in acest week-end.
Firma Les saveurs d'Yveline a participat recent la evenimentul Food Revolution Day 2017, la Gradina Verona. ... mai putin fast-food, sucuri carbogazoase si sa consume mai multa apa si sa manace gemuri.
google-analytics.com