Cautare

285 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (2.59 secunde)
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Adrian Nastase va da, astazi, Biroului Executiv al PSD, raportul asupra reusitelor partidului in timpul mandatului sau de lider suprem.
"Exista comentarii ca in acest an cotatia pentru brent va ajunge la nivelul de 158 dolari/baril si chiar 220 dolari/baril daca se vor distruge instalatiile din Libia prin care se aprovizioneaza Europa cu petrol.
Guvernantii par sa fi uitat de infrastructura doljeana afectata de inundatii si alunecari de teren.
Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
In asteptarea rectificarii de buget anuntate de guvern, autoritatile judetene au "bombardat" ministerele de resort cu zeci de cereri de finantare in primele luni ale lui 2006.
Presedintele Traian Basescu a reusit din nou, in cursul zilei de ieri, sa dea peste cap linistea fragila care se asternuse la nivel de coalitie guvernamentala, rasucind inca o data cutitul in orgoliile PNL, PC si mai putin ale UDMR.
Aproximativ 15 banci au facut oferte consiliului judetean pentru imprumutul de peste 500 de miliarde pe care administratia doljeana doreste sa-l contracteze anul viitor. Imprumutul va creste de trei ori suma pe care institutia planuia sa o cheltuiasca pentru investitii.
Social-democratii vor avea 11 mandate de consilieri judeteni in noul for deliberativ judetean, urmati de PD-L si PNL, cu cate opt mandate, si PC, care a obtinut sapte mandate. Dubiile in privinta noului presedinte al Consiliului Judetului s-au risipit odata cu centralizarea informatiilor de la toate sectiile din judet.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Mai multe cratere de bombe, aflate la o distanta de 15 metri de o conducta pe care compania petroliera britanica BP urma sa o redeschida, par sa confirme afirmatiile Georgiei, potrivit carora Rusia a vizat oleoductul.
Gruparea palestiniana Hamas a anuntat ca este de acord cu un armistitiu cu Israelul pe o perioada de un an si jumatate. Conditia pusa de Hamas este ca Israelul sa ridice blocada impusa Fasiei Gaza.
Ziaristii au asteptat in zadar ca acesta sa-si depuna ieri demisia la cabinetul ministrului agriculturii, in timp ce liberalii s-au grabit sa se distanteze cat mai mult de fostul lor coleg. Mai multi jurnalisti din toata tara au bombardat ieri cu telefoane Biroul de presa al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, pentru a afla daca la cabinetul ministrului Ilie Sarbu a fost depusa demisia lui Constantin Iancu din functia de director al Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF).
Cea mai sangeroasa pagina a secolului XX a fost scrisa in urma cu 17 ani, in noaptea de 25/26 februarie 1992, cand trupele armate annene au patruns in orasul azer Hodjali, cu sprijinul tehnicii grele si a regimentului 366 de infanterie al fostei URSS.
Relatiile bilaterale s-au agravat dupa ce armata Columbiei a bombardat o tabara a rebelilor columbieni in Ecuador, in martie 2008, omorandu-l pe liderul FARC- Raul Reyes si alti 16 rebeli. Drept raspuns, Chavez a ordonat dislocarea a miii de soldati si tancuri la granita cu Columbia.
Mitingul din Piata Victoriei organizat de CNSLR Fratia si la care au participat 10.000 de sindicalisti s-a incheiat mai devreme decat era programat.
Coreea de Sud isi va consolida fortele armate in cinci insule din Marea Galbena, situate in apropiere de Coreea de Nord, dupa ce aceasta regiune a fost bombardata marti de regimul de la Phenian, care s-a declarat pregatit sa loveasca din nou, relateaza AFP.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o declaratie politica intitulata " Un lider pentru Romania de maine", pe care o puteti citi in continuare.
Ce ma frapeaza in continuare, desi imi desfasor activitatea in politica de suficienti ani incat sa nu ma mai mire (aproape) nimic, este capacitatea unora de a reinventa, cand si cand, roata, focul sau apa calda.
Biciclistii din Craiova au bombardat primaria cu plangeri la adresa regulamentului care le interzice accesul in parcurile si gradinile orasului, astfel ca municipalitatea a decis sa modifice respectivul document.
google-analytics.com