Cautare

69 de rezultate pentru "bland" (3.34 secunde)
In continuare, Critias descrie geografia insulei in detaliu, amintind de bogatiile naturale, de climatul bland si de constructiile monumentale ale atlantilor.
Dupa trei ore, mierea era clatita bland cu apa calda. Acestia au fost monitorizati pentru a vedea schimbarile in intensitatea mancarimilor, descuamarii, pierderii parului si leziunilor pe durata tratamentului, care a durat patru saptamani.
Mereu bland, mereu cald, mereu rabdator - Sorin Preda ne-a invatat sa scriem cu gust, culoare si parfum despre orice lucru din univers, mai putin despre moartea sa.
Aflati in continuare de ce apar iritatii la nivelul gatului si cum pot fi calmate in mod bland si natural.
o fasa, dezinfectant, cutit si o mapa/busola ca sa stii mereu unde esti - Fii bland si responsabil cu natura si nu arunca gunoaiele prin munti pentru ca dureaza peste 50 de ani sa se autorecicleze Unde mergi vara aceasta?
Trebuie sa retinem ca exista virusul gripal A mai redutabil si virusul B, mai bland. Dar persoanele vaccinat care, totusi, fac gripa, o fac cu virusul B.
Ingerii lui Dumnezeu iii spune sa fie bun, bland, smerit, in timp ce ingerul rau il sustrage de la rugaciune.
Vor fi adusi indarat, pe brate si in urale, de natia oropsita. Ce dracu, pensionarule! Asteapta bland ca se intoarce norocul peste noi, ca o inundatie.
Aceasta nu doar permite efectuarea miscarilor intr-un mediu bland, care sustine articulatiile fara sa le oboseasca, dar opune si rezistenta atat de necesara pentru dezvoltarea musculaturii, contribuind totodata la diminuarea progresiva a durerii cauzate de diverse patologii (ex:
Au nevoie de un partener bland si iubitor care sa-le fie total devotat. SAGETATOR Semnul zodiacal al Sagetatorului confera oamenilor nascuti sub acesta un spirit de foc.
- S-a stins la doar 59 de ani, inconjurat de cei dragi, a plecat dupa ce a suspinat ca un copil mangaiat pe frunte, subliniind acelasi suras bland, imposibil de copiat, parca ironizand lasa boala ce l-a ales si pe care, demn, parca in ciuda ei, n-a facut-o stiuta nimanui.
Sunt socat si absolut devastat de aceasta pierdere incredibila, prietene bland. Am urmarit impreuna atat de multe furtuni intense si as fi vrut sa mai fi trecut macar printr-una.
Este, de asemenea, punctual, constiincios, bland si loial. DRAGOSTEA DE PUTERE A BARBATULUI SCORPION Egoist si greu de tinut in frau, barbatul Scorpion traieste pentru putere si control.
Evit sa fac calcule, sa trag linii, sa fac rapoarte, convinsa ca oricum voi iesi cu minus din inventarul vietii, convinsa ca reintoarcerea la sine, ideea de a fi bland si prietenos cu tine e doar o splendida si amagitoare forma de a ne ademeni, de a nu ne privi sufletul si viata, de a nu ne condamna ca ne-au trecut anii risipundu-i pe nimicuri, pe oameni de proasta calitate, pe iubiri bolnavicioase, sarace in esenta, neterminate, poate niciodata traite cu adevarat de ambii tovarasi si prieteni de viata, de joburi care nu ne-au adus implinire, de visuri si planuri, poate prea mari si costisitoare pentru capacitatile si resursele noastre.
Toamna inseamna explozie de nuante galbene si aramii in natura, soare bland, gusturi si arome intense si bogatie in bucatarie - caci este anotimpul recoltelor, al fructelor tarzii, al abundentei de legume delicioase, gata pentru salatele proaspete sau pentru conserve.
L agresiv, cu diseminare rapida si S mai bland, cel clasic. Desi virusul poate afecta orice populatie, se pare ca in Wuhan (de unde a pornit) si in Italia a fost serotipul L, iar in Romania serotipul S.
daca iritatiile nu umfla mana (nu sunt supraacute cu edem), le puteti trata acasa cu dermatocorticoid bland (de exemplu Advantan ungvent) de 2 ori/zi, 3 zile, plus o molecula calmanta (de exemplu Avene crema pentru piele intoleranta, iritata);
Tonul bland pe care l-a folosit Adrian Nastase cand a anuntat ca va propune Delegatiei Permanente a PSD sa analizeze candidatura lui Vanghelie arata grija acestuia de a nu-l jigni pe Vanghelie, dar si de a nu-l supara pe liderul PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Din pacate, nici la capitolul teatru nu ai luat inca suficiente lectii, asa ca, pana la maturizare, sincer, sfatul ar fi: sezi bland in bancuta in care te-a asezat „mumos” nenea Basescu.
Sau, ca sa fiu si mai bland, n-a depasit stadiul fetelor de pension, gata sa se dea in schimbul unor vorbe dulci.
google-analytics.com